2:1
(1:1)
28. J. Vaigl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrachovec díky dvěma červeným kartám prohrál v Jablůnce


Branky


45. J. Orság , 60. N. Němec - 28. J. Vaigl
0

Předposlední Jablůnka přivítala v 17. kole na svém hřišti celek Hrachovce. Zajímavý zápas plný několika sporných incidentů dopadl lépe pro domácí, kteří zvítězili 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Orság vyrovnal gólem do šatny

Hrachovec přijel do Jablůnky v dobrém rozmaru, v minulém kole si totiž v poklidu poradil 3:0 s Francovou Lhotou, a tak chtěl na tento povedený výkon navázat. To domácí měli co napravovat, v rámci 16. kola totiž podlehli Prostřední Bečvě vysoko 1:7. Ve vyrovnaném zápase se fanoušci dočkali první změny skóre ve 28. minutě, Michal Orság nacentroval z pravé strany na zadní tyč přímo na Jana Vaigla, který doťukl míč do branky – 0:1. Těsně před odchodem do šaten došlo k druhému faulu Martina Konvičného, jenž musel po druhé žluté kartě zamířit předčasně do sprch. Domácím se podařilo vyrovnat starým známým gólem do šatny, po standardní situaci se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Josef Orság, který dotlačil míč do sítě – 1:1. Do šaten se šlo za vyrovnaného stavu.

Hrachovec dohrával v devíti

Obraz hry se po červené kartě Konvičného výrazně změnil. Do té doby nic nehrající Jablůnka začala svého soupeře přehrávat a vytvářet si brankové příležitosti. Jednu z nich se domácím podařilo přetavit ve vedoucí branku, v blízkosti pokutového území se k balonu dostal Nikola Němec a Jablůnka poprvé v zápase vedla – 2:1. Hrachovec měl šance k vyrovnání, ale nedokázal je využít. V 75. minutě šli hosté dokonce do devíti, Michal Orság neudržel nervy na uzdě a byl vyloučen. Hrachovečtí hráči nesouhlasili s výroky rozhodčích natolik, že opustili hřiště a nechtěli pokračovat ve hře. Hosté mohli i v devíti vyrovnat, ale Vaigl v úniku nedokázal překonat Sedláčka. Jablůnka tak v nervózním zápase zvítězila 2:1 a připsala si důležité tři body do záchranářského souboje.  



Ohlasy k zápasu



SK Hrachovec
Dušan Janošek: "Šli jsme do vedení brankou Vaigla, pak ale šel Konvičný po druhé žluté ven. Měli jsme šance, ale dostali jsme druhý gól. Domácí neměli do červené karty vůbec nic. Víc bych se k zápasu nechtěl vyjadřovat, už tak je zápas probíraný téměř všude."



Sestavy


FK Jablůnka
P. Sedláček [-] - R. Tomeček [-] , P. Brodek [-] , P. Sehnal [-] - J. Orság [-] , V. Suchockij [-] , J. Smílek [-] , V. Orság [-] (29. M. Václavík [-] ) , N. Němec [-] - L. Horák [-] , R. Biel [-] (79. P. Nikodem [-] )

SK Hrachovec
J. Andrášik [-] - T. Brázdil [-] - V. Baroš [-] , R. Ondroušek [-] , P. Klvaňa [-] , V. Vaculín [-] (70. R. Vaigl [-] ) , M. Konvičný [-] , D. Varga [-] , M. Orság [-] , R. Škabraha [-] , J. Vaigl [-]

Hráči zápasu: N. Němec .
Místo: Jablůnka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - ZAPLETAL Jan, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.