1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vizovice nestačily ani na Lhotu u Vsetína


Branky


0

Lhota u Vsetína odjela do Vizovic jako jasný favorit s cílem získat všechny tři body. I přes ne příliš dobrý výkon se to povedlo, hosté zvítězili 3:1.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo pouze čtrnáct minut

Lhota u Vsetína zajížděla na půdu posledních Vizovic. Domácí tým hraje špatně i na jaře. Zdá se, že jsou Vizovice nežhavějším aspirantem na sestup do Okresního přeboru. Lhota byla v zápase favoritem a tuto roli začala potvrzovat hned od začátku utkání. První branka padla ve 14. minutě, po centru z pravé strany přesně zakončil Ivan Jakubo – 0:1. Vizovice nebyly Lhotě příliš těžkým soupeřem, přesto utkání nenabídlo atraktivní podívanou. Hosté se přizpůsobili hře domácích, a tak byl k vidění poměrně vlažný fotbal. Z agónie probral osmdesát přihlížejících diváků Daniel Zgarba, jenž se v 38. minutě postavil k přímému kopu a překonal brankáře Špačka podruhé – 0:2. 

Produktivní Zgarba rozhodl zápas

Druhý poločas byl velice podobný tomu prvnímu. Domácí si nevypracovávali žádné šance, ale příliš dobře nehráli ani hosté. V 62. minutě Lhota u Vsetína odskočila na rozdíl tří branek. Rohový kop Daniela Zgarby se vrátil ke kopačkám hostujícího kapitána, který poslal do vápna přesný centr na Ondru Lukáče, jenž navázal na povedený výkon z minulého kola v Zašové, a zvýšil na 3:0 pro hosty. Vizovice si nakonec připsaly alespoň čestný úspěch, ve skrumáži před Smilkovou brankou se nejlépe zorientoval Vladimír Jurečka, který snížil – 1:3. Více se však do konce vlažného utkání nestalo, Lhota splnila povinnost a z Vizovic si odvezla tři body za výhru 3:1. 



Ohlasy k zápasu



FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Bylo to slabé utkání. Vizovice hrály špatně, ale my se jejich tempu přizpůsobili. Byl to laxní zápas z obou stran. Nám se naštěstí podařily vstřelit tři branky, po kterých jsme měli zápas ve své režii."



Sestavy


SK Vizovice
J. Špaček [-] - M. Hrachový [-] , J. Pšenčík [-] , J. Fuksa [-] , J. Fusek [-] , V. Jurečka [-] (86. R. Punčochář [-] ) , O. Štěpaník [-] , O. Hruzík [-] , J. Žažo [-] (73. D. Mazůrek [-] ) , P. Kolařík [-] , O. Polách [-]

FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - F. Zimek [-] (67. M. Karlík [-] ) , I. Jakubo [-] , P. Vojtíšek [-] , P. Kulhaj [-] (69. T. Zadrobílek [-] ) , O. Zeťák [-] , O. Blažek [-] , D. Zgarba [-] , O. Lukáč [-] , D. Vráblík [-] , T. Juřica [-]

ŽK: 60. O. Štěpaník - 50. I. Jakubo .
Hráči zápasu: D. Zgarba .
Místo: Vizovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÝR František - FUSEK Petr (N), LUKÁŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.