Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí rozdrtilo Hrachovec


Branky


0

Zraněními a absencemi zdecimovaný Hrachovec znovu nebodoval, tentokrát na domácím hřišti nestačil na Hovězí, které zvítězilo jednoznačně 5:1.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šlo Hovězí

Hrachovec před začátkem jarní soutěže výrazně posílil, zatím to však na zlepšené výkony nestačí. Celek z předměstí Valašského Meziříčí se totiž potýká s velkým množstvím zraněných hráčů, ke kterému se přidaly dvě karetní stopky – do zápasů stále nemohou zasáhnout útočníci Michal Orság a Jan Vaigl. Hovězí bylo v zápase jasným favoritem, což však od úvodního hvizdu nebylo patrné. První poločas nabízel vyrovnanou podívanou. Otevření skóre přišlo až v 34. minutě, kdy se trefil Jaromír Tkadlec – 0:1. Hrachovec se snažil, přesto to na Hovězí v první půli nestačilo.

Hrachovec se v druhé půli sesypal

Do druhého dějství nastoupilo Hovězí přímo skvěle. Po necelých třech minutách se před Andrášikovou brankou nejlépe zorientoval Ondřej Šrámek, jenž 15. gólem v sezoně zvýšil na 2:0. Domácí hráči se sesypali a v 65. minutě inkasovali potřetí, tentokrát se trefil záložník Martin Štrbík – 0:3. Hrachovci se povedlo bleskově zareagovat, pokutového kopu se ujal Radovan Škabraha, jenž snížil – 1:3. Inkasovaná branka však s Hovězím ani nehnula, hosté byli nadále aktivnějším celkem a zaslouženě přidali čtvrtou branku, kterou měl opět na svědomí Martin Štrbík – 1:4. Definitivní tečka za utkáním přišla v 82. minutě, kdy se do střelecké listiny zapsal také obránce Richard Šimčík – 1:5. Hovězí potvrdilo roli favorita a oslabený Hrachovec porazilo vysoko 5:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Hrachovec
Dušan Janošek - vedoucí mužstva: "První poločas byl vyrovnaný. Hosté hned na začátku druhé půle zvýšili na 2:0 a Hrachovec se sesypal. Poté už jsme stačili pouze snížit z penalty. Soupeř nás vyloženě přehrál."




Sestavy


SK Hrachovec
J. Andrášik [-] - T. Brázdil [-] - D. Volek [-] , M. Varga [-] , R. Vaigl [-] , V. Baroš [-] , R. Ondroušek [-] , P. Klvaňa [-] , V. Zahradníček [-] , D. Varga [-] , R. Škabraha [-]

Sokol Hovězí
A. Kašpar [-] - R. Šimčík [-] , T. Juřica [-] , J. Kašpar [-] - T. Varaja [-] , M. Blaha [-] - O. Šrámek [-] - J. Tkadlec [-] , R. Kostka [-] , M. Štrbík [-] , M. Hromada [-]

ŽK: 39. P. Klvaňa - 88. T. Varaja .
Hráči zápasu: M. Štrbík .
Místo: Hrachovec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - VRÁNA Jiří (N), TKADLEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.