2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka si s posledními Vizovicemi dokráčela k sedmé výhře v řadě


Branky


0

Ve skvělé formě hrající Valašská Polanka hostila na svém trávníku poslední Vizovice. Domácí nakonec neponechali nic náhodě a zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný poločas gól nenabídl

V úvodu hry si první střelecký pokus připravili domácí, Novák si vybojoval míč a dostal se do střelecké pozice, jeho šance pořádně protáhla hostujícího brankáře Špačka. V následujících minutách viděli diváci vyrovnanou hru, která se odehrávala ve středu hrací plochy. Až teprve 26. minuta přinesla vzruch, po rohovém kopu hlavičkoval přesně Řezníček, ale na místě byl připraven Špaček. O chvíli později Polančané akci zopakovali, Zbranek centroval na Davida Mačka a ten hlavičkoval nad. Šance si tvořil domácí tým, ve 30. minutě musel Špaček zasahovat proti střele Řezníčka a brankou to neskončilo ani o sedm minut později, když se před Špačka prodral Šafařík. Polanský tlak mohl korunovat Ondřej Zbranek, po přihrávce Davida Mačka však na pozorného Špačka nevyzrál. Branku do šatny mohl vsítit Šafařík, ale ani ve svém druhém pokusu na Špačka recept nenašel, a první půle tak skončila bez branek.

Rozhodující bylo střídání Gergely

Druhá půle byl v režii domácího týmu. V 59. minutě už bylo ve Valašské Polance veselo, David Maček uvolnil do úniku střídajícího Gergelu, ten naservíroval míč na hlavu Jiřímu Řezníčkovi a polanský útočník trefil přesně - 1:0. O dvě minuty později mohli domácí vedení pojistit, Ondřej Adámek poslal míč Davidu Mačkovi, ten našel osamoceného Šafaříka, ale snaživému záložníkovi nebylo dnes souzeno zavěsit. Ovšem 64. minuta Polančanům vyšla, Novák náramně přenesl hru na volného Jaroslava Gergelu, ten byl sice v úhlu, ale krásně trefil pod horní tyč a uklidnil domácí tým druhým gólem – 2:0. Polančané si už pak hru už užívali. Třetí branku mohl přidat obránce Filgas, jeho tvrdý projektil však Špaček vyrazil. Poslední desetiminutovka byla na brankové šance hodová, nejprve v 81. minutě pálil z voleje Gergela, ale podruhé už na Špačka nevyzrál. V 87. minutě mohl čestný úspěch hostů obstarat Štěpaník, když využil jedné z mála nepozornosti polanských obránců, ale brankář Jakub Ondra včas vyběhl a šanci zlikvidoval. Poslední možnost měl domácí tým a opět byl u toho Gergela, obešel si obránce a řítil se osamocen na branku, snažil se brankáře přelobovat, ale Špaček dokázal vyrazit. Mrzet jej to však nemuselo, Polančané dokráčeli pro sedmé vítězství v řadě a nadále se drží na vítězné vlně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler - vedoucí mužstva: "Začátek utkání jsme tak trošku podcenili a mysleli si, že se tým Vizovic porazí sám. Ke konci první půle už to bylo lepší, dokázali jsme si vytvořit šance, ale nedařilo se nám překonat brankáře Špačka. Ve druhé půli hodně naši hru oživil střídající Gergela, byl u obou našich branek a měl i další šance. Druhý poločas už to byla opět naše hra a dokázali jsme ty povinné body uhrát."




Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - S. Adámek [-] , O. Adámek [-] , A. Šafařík [-] , R. Trčka [-] - F. Maček [-] , J. Novák [-] , O. Zbranek [-] (54. J. Gergela [-] ) - J. Řezníček [-] , D. Maček [-] - P. Filgas [-] (83. A. Zemánek [-] )

SK Vizovice
J. Špaček [-] , M. Hrachový [-] (57. M. Pšenčík [-] ) - O. Štěpaník [-] , V. Jurečka [-] , J. Fusek [-] , V. Kulhánek [-] (46. J. Žažo [-] ) , P. Kolařík [-] , O. Hruzík [-] , R. Mikeska [-] , R. Punčochář [-] (65. J. Pšenčík [-] ) , O. Polách [-]

ŽK: 65. J. Novák .
Hráči zápasu: J. Gergela .
Místo: Val. Polanka. Počet diváků: 63. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - FUSEK Josef (N), FUSEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.