2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratiboř uspěla v pokutových kopech


Branky


0

Vyrovnaný duel bez velkého počtu šancí se odehrál v Ratiboři. Devadesát minut nerozhodlo, a tak přišly na řadu pokutové kopy. V těch byli úspěšnější domácí, kteří si připsali bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas branku nepřinesl

Francova Lhota zajížděla v rámci 21. kola do Ratiboře. Herní podmínky nebyly na úplně nejlepší úrovni, hrálo se na nepříliš dobrém terénu. V prvním poločase se hrál tuhý, vyrovnaný fotbal zejména ve středu hřiště, nebyly k vidění téměř žádné šance. Francovka v úvodních dvaceti minutách svého soupeře tlačila, ale nedokázala vstřelit důležitou první branku. Všechny pokusy hostujících hráčů lítaly vysoko nad a i díky tomu se šlo do šaten za bezbrankového stavu 0:0. 

Oba góly padly po standardních situacích

První branka utkání přišla až v druhém poločase. V 58. minutě zahrál standardní situaci hostující Zdeněk Kindl přímo na hlavu záložníka Radka Chmely, jenž chladnokrevně zavěsil pod břevno – 0:1. Francova Lhota po úvodní brance přestala hrát, a darovala tak domácímu celku hodně prostoru k vyrovnání. To přišlo o deset minut později, přímý kop Jaroslava Burdíka propadl celým vápnem a s přispěním brankové konstrukce skončil za zády překvapeného gólmana Spitzera – 1:1. Hosté mohli vrátit vedení na svou stranu, ale ve dvou jasných šancích selhali. Rozhodnutí tak muselo přijít z pokutových kopů.

Brankář Galeta zazářil v penaltách

V penaltách zazářil domácí gólman Patrik Galeta, jenž zneškodnil dva pokusy hráčů Francovy Lhoty a přispěl tak k zisku druhého bodu, domácí hráči totiž proměnili čtyři své střely. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Patrik Galeta - brankář: "V prvním poločase se hrál spíš fotbal ve středu hřiště, nebyly skoro žádné šance. V druhé půlce se hosté po přímém kopu ujali vedení, ale my jsme srovnali také z přímáku. Herně to bylo vyrovnané utkání. V rozstřelu jsme nedali jednu penaltu a hostům jsem dva pokusy chytil. "

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Zápas se hrál na hodně špatném terénu. V prvních 20 minutách jsme tlačili, ale všechny střely šly vrchem a nikdo je nedorážel. Ve druhém poločase domácí zabrali, ale do vedení jsme šli my. Jenže po gólu jsme přestali hrát a domácí trestali z trestného kopu. V penaltách jsme úplně propadli, je to pro nás ztráta. "



Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - T. Adámek [-] (88. P. Nguyen [-] ) , J. Mikula [-] , M. Bogar [-] (66. D. Černík [-] ) , J. Burdík [-] , Z. Blizňák [-] , M. Ostřanský [-] (90. M. Fojt [-] ) , R. Bernát [-] , F. Zubík [-] , P. Mynařík [-] , A. Machálek [-]

TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - R. Matušinec [-] , R. Zimek [-] (74. M. Mňačko [-] ) , Z. Kindl [-] , L. Šipinka [-] , L. Filák [-] , O. Filák [-] (61. O. Zimek [-] ) , J. Veteška [-] , P. Pukýš [-] , R. Chmela [-] , O. Mikulín [-]

ŽK: 87. P. Mynařík , 88. R. Bernát , 90. M. Fojt - 63. O. Mikulín .
Hráči zápasu: J. Burdík .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - ADÁMEK Jaroslav (N), RÝDL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.