3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko zdolalo oslabené Hutisko


Branky


0

Hutisko odcestovalo do Lidečka bez několik svých hráčů, což se na výkonu výrazně projevilo. Domácí byli lepším týmem a nakonec zvítězili zaslouženě 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas gól nepřinesl

Ve slunečném nedělním odpoledni přivítal celek Lidečka na svém hřišti ve formě hrající tým Hutiska. Hosté do Lidečka přijeli v nekompletní sestavě, kvůli zraněním a dalším absencím odcestovalo pouze deset hráčů A mužstva, doplněné o tři hráče z rezervy. Domácí do tohoto zápasu vstoupili aktivněji. Byli rychlejší, pohyblivější, techničtější. První velkou šanci si vypracoval Patrik Novák, ale z malého vápna úplně osamocen překopl hostující branku. Přestože Lidečko bylo celý první poločas lepším týmem, tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

Druhý poločas jednoznačně v režii Lidečka

Druhý poločas začal stejně, jako ten první skončil. Domácí byli jednoznačně lepším týmem, a tak přišla zasloužená odměna. V 52. minutě podržel míč u rohového praporku mladík Vojtěch Ryza, podařilo se mu, přestože byl soupeřem atakovaný, skvěle odcentrovat do vápna, kde se do hlavičky pověsil Radim Gargulák a ten se trefil přesně - 1:0. O deset minut později domácí vykombinovali soupeře, míč se dostal na pravou stranu k Romanu Zezulkovi, který prošel přes hostujícího obránce a poslal střílený centr na zadní tyč, kde už čekal připravený Radim Gargulák a poslal míč do branky hostí podruhé - 2:0. O tři minuty později domácí hráči opět výborně zakombinovali, tentokrát na levé straně až do středu dvacítky soupeře, kde poslal zpětnou přihrávku domácímu matadorovi Radkovi Čížovi Patrik Novák, Číž se skvěle položil z dálky do střely a jeho utažený nárt skončil ve spodním rohu brány soupeře – 3:0. Lidečko si ještě vypracovalo tři velké tutovky, ale už se netrefil ani Vojtěch Ryza, ani domácí kapitán Jan Novosad, ani Roman Zezulka. Domácí fanoušci byli ale spokojení. Hráči Lidečka byli v zápase jednoznačně lepším týmem a tabulkově výše postavené hosty jasně přehráli.



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "V tomto zápase jsme byli jednoznačně lepší, než soupeř. Naši hráči odvedli vynikající výkon, podpořený třemi krásnými brankami. Mohli jsme přidat i další, ale jsme spokojeni, že jsme opět zvládli domácí zápas proti silnému soupeři."

Sokol Hutisko - Solanec
Miroslav Baroš - hráč: "Na zápas jsme přijeli s deseti hráči áčkařského kádru plus tři kluci z béčka. Museli jsme se sestavou improvizovat, a tak to také vypadalo. Poločas jsme ještě odolávali tlaku domácích, ale druhý poločas, když jsme inkasovali zbytečně po špatně zahraném autu našeho obránce, už jsme rezignovali. Za to, že jsme nedostali pětku, vděčíme našemu gólmanovi Majerovi. Hráli jsme tragicky, domácí si šli za vítězstvím, my jsme předvedli pouze komparz. Do dalšího zápasu musíme dát sestavu dohromady, jinak to nebude o mnoho lepší."



Sestavy


SK Lidečko
B. Hyžák [-] - V. Ryza [-] , R. Čech [-] , R. Zezulka [-] (70. D. Ryza [-] ) , T. Františák [-] , R. Gargulák [-] , R. Číž [-] (81. P. Sekula [-] ) , J. Novosad [-] , P. Novák [-] , R. Buček [-] , Z. Havelka [-] (85. A. Hruboň [-] )

Sokol Hutisko - Solanec
M. Majer [-] - M. Zůbek [-] (66. P. Michut [-] ) , J. Koláček [-] , T. Kozák [-] , M. Talpa [-] , R. Křenek [-] , M. Baroš [-] , M. Adamec [-] , O. Baroš [-] , M. Kubáň [-] (67. P. Kantor [-] ) , D. Baroš [-]

ŽK: 68. P. Novák .
Hráči zápasu: R. Gargulák .
Místo: Lidečko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÝR František - KULÍŠEK Zbyněk (N), LIŠKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.