J. Fuksa 35.
1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prlov ve vyhroceném utkání přehrál Vizovice


Branky


0

Prlovští splnili povinnost a zvítězli ve Vizovicích 3:1. Utkání nedohrála dvojice Mikeska-Hajda, kteří se v 68. minutě dostali do potyčky a hlavní rozhodčí Kubíček je poslal předčasně do sprch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách bylo o vítězi jasno

Partyzán neuspěl v minulém domácím zápase s Kateřinicemi a do Vizovic jel s jasným cílem potvrdil roli favorita a získat povinné tři body. Prlov na hřišti posledního celku soutěže z Vizovic nechtěl nic podcenit a na soupeře vlétl od samotného začátku. Hned v 7. minutě zužitkoval centr ze strany jarní střelec Prlova Miroslav Sochora – 0:1. O minutu později si ve vápně Jaroslav Hajda navedl míč na střelu a nedal brankáři šanci – 0:2. Úvodní tlak Prlova vyvrcholil ve 20. minutě, kdy po rohovém kopu hlavou zakončil Pavel Šťastný – 0:3. Prlov potom trochu ubral plyn a Vizovice do poločasu korigovaly výsledek na 1:3 hezkou střelou Jana Fuksy z hranice šestnáctky.

Mikeska s Hajdou zápas nedohráli

Hráčům na velkém hřišti v dusném odpoledni rychle docházely síly a druhý poločas už nenabídl tolik fotbalových akcí. Prlov byl fotbalovější a kontroloval utkání. Další branku už však nepřidal. V 68. minutě ale přišla situace, která na fotbalové trávníky rozhodně nepatří. Domácí záložník Richard Mikeska, zřejmě frustrován nepříznivým vývojem utkání i celé sezóny, skolil po předchozím vzájemném pošťuchování ranou pěstí do obličeje prlovského Jaroslava Hajdu. Rozhodčí vyloučil oba hráče a utkání se tak dohrávalo v deseti. Vizovice ovšem další branku nepřidaly, a tak si Prlov odvezl povinnou výhru 3:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Vizovice
Richard Mikeska - záložník: "Stalo se to tak, že jsme byli v útoku, střílel jsem na branku, ale míč zachytil obránce, kterého jsem takticky přerušil faulem, aby z toho nebyl rychlý protiútok. Běžel jsem na svou půlku a do cesty se mi připletl Hajda. Trochu jsem nezvládl jeho urážky a žduchl jsem do něj, načež se po mně ohnal a já ho udeřil pěstí. Vím, že mé chování bylo nepřijatelné, jsem si toho vědom, že takové věci k fotbalu nepatří. Chtěl bych se tímto Hajdovi omluvit. "

TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hrající jednatel klubu: "Zápas jsme rozhodli hned v úvodu, kdy jsme měli ještě dostatek fyzických sil. Ty v parném odpoledni rychle ubývaly. Byli jsme ale lepším celkem po celý zápas a zaslouženě jsme vyhráli. Mrzí nás jen vyloučení našeho útočníka Hajdy. Nepopírám, že tam došlo po předchozí slovní výměně názorů k vzájemnému pošťuchování mezi oběma hráči. To co ale následovalo od domácího Mikesky, jsem dlouho neviděl. Šlo o klasické KO pěstí do obličeje. Rozhodčí to vyřešil oboustranným vyloučením. Doufáme ale, že rozdělení disciplinárních trestů bude diametrálně odlišné. Podle mého názoru je velký rozdíl mezi pošťuchováním s protihráčem a klasickou ránou pěstí do obličeje. To už je daleko za hranou a na fotbal to určitě nepatří. Jestli domácímu Mikeskovi tento způsob projevu vyhovuje, zvolil zřejmě špatný sport."



Sestavy


SK Vizovice
M. Hrachový [-] - J. Fuksa [-] , J. Adamuška [-] , V. Jurečka [-] (57. J. Pšenčík [-] ) , J. Fusek [-] , R. Mikeska [-] , V. Kulhánek [-] , J. Žažo [-] , P. Kolařík [-] , M. Pšenčík [-] (72. T. Světlík [-] ) , R. Punčochář [-] (82. O. Hruzík [-] )

TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - M. Sochora [-] , V. Juráň [-] (63. L. Štach [-] ) , O. Sláčík [-] , F. Trlica [-] (46. K. Pilčík [-] ) - P. Šťastný [-] , P. Fila [-] (89. J. Mynář [-] ) , P. Novosad [-] , B. Zicha [-] (80. M. Haboň [-] ) - V. Františák [-] (74. P. Sláčík [-] ) , J. Hajda [-] -

ŽK: 13. R. Mikeska , 60. J. Pšenčík , 68. M. Hrachový , 82. J. Fuksa - 48. P. Šťastný , 60. P. Novosad . ČK: 68. R. Mikeska - 68. J. Hajda .
Hráči zápasu: M. Sochora .
Místo: Vizovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kubíček Michal - KULHÁNEK Jaroslav (N), HOLBA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.