Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Devátá výhra v řadě pro Valašskou Polanku


Branky


0

Valašské Polance se prostě a jasně daří. Domácí si tentokrát nebrali servítky ani s Hrachovcem, který rozdrtili vysoko 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Maček bleskově otevřel skóre

Polančané byli od prvních minut aktivnější a velmi snadno pronikali do obranných linií Hrachovce. Tato aktivita se vyplatila již v 7. minutě. Filip Maček krásným centrem našel svého bratra Davida a ten hlavičkou dokázal prolomit své trápení v koncovce – 1:0. Tým Valašské Polanky se snažil své brzy získané vedení navýšit, v 8. minutě si střeleckou pozici vypracoval David Ondra, jeho ránu k tyči brankář Andrášik přečetl a chytil. Dělovou ránou se v 11. minutě prezentoval Řezníček, jeho slibný pokus gólman hostí zastavil. V 15. minutě byl na vrcholu skvěle sehrané kombinace polanský David Ondra, ale hostující obránce míč z brankové čáry vykopl. V 18. minutě se ke střele znovu dostal Řezníček, tentokrát mu radost znemožnila dobře postavená tyč. Ve 22. minutě měl ofenzivní choutky domácí obránce Ondřej Adámek, dostal se do tutové šance, ale trefil pouze brankáře Hrachovce. O chvíli později to Ondřej Adámek zkusil znovu, jeho střelu srazil na rohový kop obránce Hrachovce. Hosté mohli z minima vytěžit maximum v závěru první půle, to by však David Varga nesměl pálit mimo bránu.

Hrachovec úplně odpadl a inkasoval pětkrát

Ve druhé půli diváci nadále sledovali převahu domácího týmu. Ve 49. minutě hlavičkoval David Maček, ale tentokrát Andrášík chytil. V 57. minutě už se domácí mladý útočník David Maček nemýlil, po samostatném úniku zamířil přesně k tyči a vstřelil uklidňující branku svého týmu – 2:0. Hrachovec pak zkolaboval, v 60. minutě připravil David Maček branku pro svého bratra Filipa, který jeho nabídkou nepohrdl a zvýšil na 3:0. O dvě minuty později se David Maček dokázal znovu dostat za obranné linie a nekompromisně zavěsil – 4:0. V 73. minutě dostal nabito Novák a krásně trefil - 5:0. V 82. minutě předvedli skvělou kombinaci Řezníček s Gergelou, druhý jmenovaný zamířil a brankář Hrachovce byl bez šance – 6:0. Na listinu střelců se toužil zapsat i aktivní Filgas, Novák jej vyslal do slibného úniku, ale polanský obránce branku přestřelil, vědom si své příležitosti pokorně sklopil hlavu a dal si deset kliků, tím však pouze dokázal v jaké pohodě si Polančané zahráli a vyhráli devátý zápas v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler - vedoucí mužstva: "Dnešní utkání jsme zvládli na jedničku, od začátku jsme soupeře přehrávali a konečně jsme skvělý výkon promítli i do skóre. Jsme rádi, že se nám probral David Maček, který se v posledních zápasech střelecky trápil. Za dnešní výkon hráčům děkuji, byl to z naší strany krásný fotbal."




Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - O. Adámek [-] (76. A. Zemánek [-] ) , R. Trčka [-] - F. Maček [-] (69. M. Baran [-] ) , J. Gergela [-] , O. Zbranek [-] , J. Novák [-] - J. Řezníček [-] , D. Maček [10.0] - D. Ondra [-] , P. Filgas [10.0]

SK Hrachovec
J. Andrášik [-] - T. Brázdil [-] - R. Ondroušek [-] , J. Vaigl [-] , V. Baroš [-] (46. O. Kovář [-] ) , P. Melichařík [-] , J. Šafář [-] , R. Vaigl [-] , M. Kozák [-] , V. Zahradníček [-] , D. Varga [-]

ŽK: 26. J. Šafář .
Hráči zápasu: D. Maček .
Místo: Val. Polanka. Počet diváků: 208. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - VOLEK Stanislav, FUSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.