3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francovka zvítězila gólem z poslední minuty


Branky


0

Ve 24. kole byl k vidění souboj Lhot, ve kterém nakonec uspěla domácí Francovka, která gólem Chmely z 90. minuty zvítězila 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ještě během první půle otočili nepříznivé skóre

Francova Lhota stále drží domácí neporazitelnost na domácím hřišti a nechtěla o ni přijít ani v souboji s druhou Lhotou v soutěži. Hosté však nastoupili do utkání lépe a hned v 8. minutě šli do vedení, na kolmý pas kapitána Daniela Zgarby si naběhl Ondra Lukáč, který poslal Lhotu u Vsetína do vedení – 0:1. Díky vydatnému dešti se hrálo na těžkém terénu, který přispěl k několika pěkným fotbalovým momentům. Francovka se nevzdávala a ve 21. minutě srovnala skóre, po přihrávce Lukáše Filáka skóroval Ondřej Filák – 1:1. O sedm minut později už domácí vedli, trestný kop zahrál Lukáš Filák, jeho rána se otřela o tyčku a sklouzla za Zadrobílkova záda – 2:1. Více šancí první poločas nenabídl, a tak šli do šaten spokojenější domácí hráči.

Lukáčovi nebyla uznána branka

Chvíli po odstartování druhého poločasu se hosté dostali zpět do zápasu, Daniel Zgarba napřáhl ke střele a i díky teči jednoho z domácích hráčů míč zapadl do sítě – 2:2. Druhá branka dostala hosty na koně, byli lepším celkem, ale nedokázali proměnit své brankové příležitosti. Posléze se tak stalo, Ondra Lukáč vstřelil branku, kterou však hlavní rozhodčí následně k nepochopení hostujícího týmu neuznal. Když už se zdálo, že utkání budou muset rozhodnout pokutové kopy, tak si na centr Lukáše Filáka naskočil Radek Chmela, jenž těsně před koncem vrátil vedení na domácí stranu – 3:2. Hosté nevyužili své šance, nebyla jim uznána regulérní branka, a tak nakonec prohráli 2:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Začali jsme náporem, ale neproměnili jsme své šance. Ve druhém poločase jsme začali vlažně, ztráceli jsme míče a hosté nás potrestali Zgarbou. Hosté byli ve druhé půli lepším týmem, ale nedali šance, to samé my. Když se zdálo, že budou penalty, tak jsme udeřili v 90. minutě Chmelou."

FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Ondra Lukáč vstřelil branku, hlasatel oznámil, že vedeme 3:2, ale najednou se rozhodčí rozhodl, že gól neplatí. Vůbec nevíme proč."



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - R. Matušinec [-] , R. Zimek [-] , T. Kovář [-] (46. Z. Kindl [-] ) , L. Šipinka [-] , L. Filák [-] , O. Filák [-] , M. Rösner [-] , P. Pukýš [-] , R. Chmela [-] , O. Mikulín [-]

FC Lhota u Vsetína
T. Zadrobílek [-] - M. Goláň [-] , I. Jakubo [-] , M. Karlík [-] , J. Doležel [-] , P. Vojtíšek [-] , O. Blažek [-] , D. Zgarba [-] , O. Lukáč [-] , D. Vráblík [-] , T. Juřica [-]

ŽK: 44. R. Matušinec - 27. M. Goláň , 35. O. Lukáč , 43. J. Doležel .
Místo: Francova Lhota. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kubíček Michal - BLAŽEK Vladimír, BAMBUCH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.