0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

17.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Příluky vezou cennu výhru z horké půdy v Hulíně


Branky


0

Na hřiště do Hulína zavítaly v neděli Příluky a očekával se tuhý boj. To se také vyplnilo do puntíku, rozhodčí Ruman rozdal nakonec sedm žlutých karet a také jednu červenou domácímu Dutkevičovi. O výhře hostí rozhodla jediná branka, kterou vstřelil po hodině hry hostující Petr Votava a Příluky svůj těsný náskok uhájily až do samotného v závěru a potvrdily si tak své třetí místo v tabulce. Domácí tým zůstal i ve svém druhém jarním domácím utkání bez výhry a zvednout se může v dalším kole, kdy zajíždí do Lukova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Hulíně branky nedočkali

Utkání mezi Hulínem a Přílukami bylo od začátku z obou stran velmi opatrné, mužstva vycházela ze zabezpečených obran, a tak šancí v prvním poločase bylo minimum, hosté měli náznak šance po rohovém kopu, ale hlavička mířila nad bránu. Domácí zahrozili až ve 40. minutě, ale závar před bránou hostí brankou neskončil. Příluky trpělivě čekali na svoji šanci, která se mohla urodit do otevřené obrany domácích.  Poločas tak skončil bezgólovou remízou a před druhým dějstvím byly karty rozdány oběma mužstvům stejně a bylo zřejmé, že kdo dá úvodní branku, ten si určitě odveze domů nějaké body. Hulín ale v útočné fázi toho příliš nepředvedl a hosté vycházeli ze zajištěné obrany dirigované Kupkou.

O výhře Příluk rozhodl po hodině hry Petr Votava

Druhá půle začala dvěmi šancemi hostí, kdy nejdříve centr z levé strany proletěl podél celé brány do autu, to samé se opakovalo o minutu později z pravé strany. Hulínští se na dostřel Kupkovy brány moc nedostávali. V 71. minutě domácí nepřerušili na půli rodící se brejk hostí, Votava se dostal za obranu a po kličce Hložkovi dal první gól. Hulín poté vytáhl stopera Tabaru na hrot, ale útočná hra zůstala velmi špatná. Jedinou větší šanci měl Štoll, ale jeho hlavičku Kupka chytil. Navíc byl v 89. minutě po druhé žluté kartě vyloučen domácí Dutkevič. Hostům tak stačil jediný vydařený brejk na tři body, naopak Hulín vstřelil za tři zápasy jen jednu branku. Domácí tým tak zůstal bez bodu, hosté si vylepšili náladu po minulé domácí porážce v derby s Malenovicemi.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry: My jsme se na dostřel Kupkovi brány moc nedostávali. V 61. minutě jsme nepřerušili na půli rodící se brejk hostí, Votava se dostal za naší obranu a po kličce Hložkovi dal první gól hostí. 0:1. My jsme poté vytáhli stopera Tabaru na hrot, ale naše útočná hra je zatím velmi špatná. Jedinou větší šanci měl Štoll, ale jeho hlavičku Kupka chytil. Navíc nám byl v 89. minutě po druhé žluté kartě vyloučen Dutkevič, což je další komplikace. Hostům tak stačil jediný vydařený brejk na tři body, naopak my jsme vstřelili za tři zápasy jen jednu branku, což na body nemůže stačit.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: " V Hulíně se hrálo hodně vyrovnané utkání, nicméně asi největší tutovku prvního poločasu jsme měli my už v 10. min. a byla velká škoda, že náš hráč tváří v tvář sám na brankáře neproměnil. První poločas se odvíjel spíše v opatrném duchu, nikdo nechtěl udělat chybu, obrany byly pozorné. Po poločase bylo jasné, že tento zápas se bude hrát na jeden gól. V druhé půli se hra přiostřila a bylo rozdáno 7 žlutých karet s jednou červenou. Nám se podařilo se prosadit v 61 min. a začal boj. Nakonec jsme i díky bezchybnému výkonu brankáře Kupky a obětavé hře ostatních hráčů těsný výsledek uhráli. S body jsme spokojeni a chtěli bychom potvrdit v dalším zápase se Sehradicemi."



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - J. Šenkyřík [-] , M. Jurášek [-] , P. Janda [-] (76. F. Kostov [-] ) - J. Kubo [-] (79. M. Podmol [-] ) , Z. Prokop [-] , A. Dutkevič [-] , M. Vaculík [-] , A. Tabara [-] - D. Svrček [-] (46. S. Štoll [-] ) , I. Csomor [-] (83. P. Nedbal [-] )

FK Příluky
P. Kupka [-] - T. Humpál [-] , L. Janků [-] , D. Frolek [-] (80. M. Zahradnický [-] ) , M. Šuta [-] , P. Čelůstka [-] , D. Zedníček [-] , P. Votava [-] , L. Lošťák [-] (65. J. Dederle [-] ) , R. Machalíček [-] , M. Votava [-]

ŽK: 47. J. Kubo , 59. I. Csomor , 69. A. Dutkevič , 73. Z. Prokop - 59. L. Lošťák , 75. P. Votava , 79. P. Čelůstka . ČK: 89. A. Dutkevič .
Hráči zápasu: M. Hložek - P. Votava , P. Kupka .
Místo: Hulín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: RUMAN Josef - PETLACH Pavel (N), KLUĎÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku