Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Příluky ve šlágru kola udolaly Sehradice až na penalty


Branky


0

Na malebný stadionek v Přílukách zavítaly v nedělním odpoledni Sehradice. Proti nim se v domácí brance postavil Petr Kupka, který před časem právě v Sehradicích působil. Domácí tým byl před utkáním mírně favorizován a chtěl potvrdit svoji výhru z Hulína. Sehradice v minulém kole utrpěly těžkou domácí porážku od Tečovic a tak musely zapracovat především na defenzívní činnosti mužstva. Prokřehlí diváci se nakonec branky nedočkali a v penaltové loterii brali bod navíc domácí hráči, kteří ji vyhráli v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v první půli v Přílukách nepadla

Příluky začaly souboj s Sehradicemi ofenzívně a hned v první minuty zatlačily hosty ze Sehradic k jejich bráně. Šance ale zůstaly nevyužity a hosté se postupně začali osmělovat. Jejich útoky ale končily na pozorné obraně domácích. Domácí následně započali festival neproměněných šancí, který se je provázel celým zápasem. Během dalších deseti minut měli nejméně dvě gólové šance, které ale zakončili zbrkle a tudíž bez gólového efektu. Hosté útočili sporadicky, jejich první střela na domácí bránu přišla až v 35. minutě, což bylo v prvním poločase vše. Diváci se tak v Přílukách v prvním dějství branky nedočkali a oba brankáři tak podávali bezchybné výkony.

 

Prokřehlí diváci se branky nedočkali ani ve druhém dějství

Po změně stran měla hra podobný obraz hry jako v první poločase, ale Příluky nedokázaly využít žádnou z tutových šancí. Hosté se od 70. minutě hry stáhli k vlastní bráně a domácí se do nich tlačili za vítězným gólem. Bylo zřejmé, že tento zápas může rozhodnout jediný gól. V 70. minutě střílel Vlček přímý kop a Frolek hlavičkoval k bližší tyči, ale brankář hostí chytil. V 78. minutě se pokoušel Votava P. prudkou střelou z úhlu neúspěšně překvapit hostujícího brankáře. Další šanci měl v 83. minutě Frolek, který centr Votavy napálil těsně nad bránu hostí. V 84 min. pálil 2x Lošťák z hranice 16-tky na hostující bránu, ale obrana jeho pokusy zblokovala. Hosté již jen bránili a odkopávali míče ze své půlky. V 90. minutě dostal domácí Frolek přihrávku za hostující obranu, ale těsně před závěrečnou střelou mu míč odskočil a hosté si oddechli. Po devadesáti minutách tak zůstal stav 0:0. Na penalty vyhráli domácí 3:1 a zajistili si tak druhý bod tohoto utkání.

 

 


Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.

Bod navíc bere nakonec domácí tým

V penaltové loterii brali bod navíc domácí hráči, kteří ji vyhráli v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Nevím co více k tomu říci, v podstatě celý zápas jsme útočili s cílem se prosadit. Bohužel jsme naše tutovky neproměnili a bez gólu se za 3 body vyhrát nedá. Mrzí nás ztráta bodu, zvláště když hosté v podstatě za zápas neohrozili naší bránu. Věřím, že v dalším zápase v Roštění již budeme bodovat naplno.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Sehradice si přijely spravit reputaci na Příluky. Sehradice předváděly perfektně organizovanou obrannou hru. Domácí Příluky se hned od počátku utkání snažily běhat a hru rozhýbat, ale po nějakém čase přestali bláznit a hru uklidnili. To začali hrozit i hosté. Domácí až na nějaké pokusy z dály ničím závažným nehrozili. Hosté na tom byli obdobně. Po protiútocích a hlavně hrou po lajnách sice dokázali prorazit do šestnáctky Příluk, ale taky vážnější šanci nevymysleli. Obraz hry ve druhé půli byl obdobný. Domácí posledních 5 minut přitlačili, ale na víc se nezmohli a tak došlo k zasloužené bezbrankové remíze. Plusový bod se pak připsali domácí.



Sestavy


FK Příluky
P. Kupka [-] - D. Frolek [-] , D. Zedníček [-] , M. Votava [-] , J. Dederle [-] (59. P. Pinkas [-] ) , P. Votava [-] , L. Lošťák [-] , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-] , P. Čelůstka [-]

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - M. Blažek [-] - K. Zavadil [-] , D. Mikel [-] (76. J. Maňas [-] ) - T. Holoubek [-] , R. Sochora [-] (84. J. Horáček [-] ) , M. Žáček [-] , L. Bahulík [-] , V. Žáček [-] , M. Okénka [-] , J. Žebráček [-] (77. P. Malíček [-] )

ŽK: 30. P. Votava , 61. T. Humpál - 79. K. Zavadil , 87. V. Žáček .
Hráči zápasu: D. Frolek - M. Blažek .
Místo: Příluky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MALOTA Vladimír - KUBÍČEK Michal, ŠTEFANKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku