Slovenští legionáři byli v Nevšové katem rezervy otrokovické Viktorie


Branky


0

Posílená Nevšová je fotbalovými odborníky označována za mužstvo jara a tak se čekalo, jak zvládne těžký domácí duel s mladíky s rezervy otrokovické Viktorie. První poločas vyzněl lépe pro hostující celek, neboť ten poslal do vedení již v sedmé minutě kanonýr Křivánek. Ve druhém poločasu se střelecky prosadili v nevšovském dresu její slovenští legionáři. Vyrovnal Martinus a třech bodech rozhodl v 66. minutě Peter Stratený. Nevšová vedená Ladislavem Durďou pokračuje ve spanilé jarní jízdě a v příštím kole ji prověří Kostelec u Holešova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Křivánek poslal hosty brzy do vedení

Nevšová si byla vědoma, že hraje s technicky dobře vyspělým týmem. Do zápasu vstoupila bez dvou zranených hráčů základní sestavy. Ale veterán Roman Vacula se od první minuty skvěle zapojiL a byl velice platným hráčem domácích. I přesto hosté měli více ze hry, což také korunovali první brankou kanonýra Křivánka a i nadále byli lepším týmem. Od cca 30 minuty však domácí stále častěji více zlobili a hru vyrovnali. Dokonce se jim podařilo i vyrovnat, gól však neplatil pro ofsajd. Do kabin tak šli hosté spokojenější s těsným vedením. Otrokovická Viktorie se ukázala jako velmi zdatný soupeř produkující běhavý a kombinační fotbal. Hosté vedli o jednu branku a Nevšová musela ve druhém dějství vysunout hru a pokusit se vstřelit vyrovnávající branku.

Nevšovští Slováci otočili zápas, trefili se Martinus i Stratený

Druhá půle také začala tlakem domácím, kteří hosty k ničemu nepustili. Z rohového kopu vyrovnal utkání Martinus a i poté měla Nevšová trvalý tlak. Šoman měl tutovku na noze, tu mu však gólman vystihl, Vše vyřešil Stratený, který krásným gólem strhl vedení na stranu domácích. I poté se hrálo nahoru dolů, hosté se snažili kombinační hrou utkání zdramatizovat, Nevšová však byla v obraně velice pozorná. Petr Šoman mohl přidat pojistku, gólman ho však podruhé v utkání vychytal. I tak však domácí dokázali utkání dohrát vítězně a za bojovný výkon si vítězství určitě zasloužili. Nevšová pokračuje v jarní spanile jízdě a v příštím kole přivítá znovu na domácím pažitu tým z Kostelce u Holešova.

 


Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Hráči si za svůj bojovný výkon, zejména v druhé půli určitě zasloužili zvítězit. Soupeř svojí technickou hrou sice zlobil, ale velice těžké utkání jsme zvládli na výbornou. Za to patří poděkování všem hráčům, kteří se o to dnes skutenčně porvali. Tým táhne za jeden provaz a v každém zápase je to znát. Důležité body tak zůstali na domácí půdě a my se nyní musíme plně soustředit na další těžké utkání s mužtvemm Kostelce, které má zatím velice dobré výsledky.

FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Zápas pro nás začal výborně, vstřelili jsme rychle gól. Domací hrozili zéjmena ze standartních situací a nakopávanými míči. První poločas byl nahoru dolů a je škoda, že jsme do konce poločasu nepřidali ještě jeden gól. Ze druhého poločasu jsem zklamaný, z naší strany nebyl vůbec povedený, bez šancí a střel na bránu. Soupeř vysoko napadal a to nám dělalo problémy. Za druhý poločas jsme si body určitě nezasloužili. Prohru musíme odčinit a doma porazit Tečovice.



Místo: Nevšová. Počet diváků: 111. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - ŘIHÁČEK Alois (N), PAVELKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku