Příluky třemi brankami sestřelily rezervu otrokovické Viktorie


Branky


42. D. Frolek , 69. M. Votava , 78. M. Votava
0

Magnet kola se hrál v sobotním odpoledni na stadionu v Přílukách, kam zavítala rezerva otrokovické Viktorie. Oba týmy jsou považovány za adepty postupu a na hřišti to bylo znát. O výhře domácího týmu rozhodl dvěmi trefami střelecky disponovaný M. Votava, kyž úvodní gól vsítil Frolek. Příluky si tak upevnily vedoucí pozici ve zlínské 1.B. třídě skupině B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přílucký Frolek vsítil gól do šatny

První minuty zápasu byly spíše opatrnou oťukávanou, hosté se snažili tvořit hru, ale naráželi na pozornou obranu domácích. První velká šance zápasu v 10 minutě přišla z kopaček Příluku, kdy se M. Votava zbavil v šestnástce obránce a vyslal prudkou střelu na bránu, brankář Zálešák vyrazil do vzduchu přímo na nabíhajícího Lošťáka, který hlavičkoval těsna nad bránu. Osmělili se i hosté a v 17. minutě zavezli po pravé straně míč, ale prudký centr proletěl skrze vápno a bez efektu. Po chybě domácí obrany v 21. minutě měli šanci hosté, ale nedokázali se prosadit přes stopera Čelůstku. Hráči Příluku měli šanci v 35. minutě kdy se k nakopnutému míči dostal Lošťák, ale jeho střela šla těsně vedle tyče. V 39. minutě střílel P. Votava, ale také těsně vedle. První gól padnul v 42. minutě, kdy domácí kopali roh, M. Votava hlavičkoval do protipohybu brankáře a osamocený D. Frolek dorážel do prázdné – 1:0. To bylo v prvním poločase vše.

 

Střelecky disponovaný M. Votava dal dvě branky

Po změně stran měla hra podobný obraz hry jako v první poločase, ale Příluky lépe využívaly své šance. Nejdříve v 55. minutě se pokusili hosté o centr do domácího velkého vápna a hlavičku, ale bez efektu. V 69. minutě byla trma-vrma před brankou hostí, kde se dostal k odraženému míči M. Votava a nekompromisně dával do prázdné na 2:0. O dvě minuty později střílel opět M. Votava z úhlu ke vzdálenější tyči a míč jen těsně minul tyčku. V 77. minutě zatáhnul po lajně míč Dederle, odcentroval do 16-tky, kde zpracoval míč Šuta, přihrál úplně volnému M. Votavovi a ten prudkou střelou upravil na konečných 3:0. Brankář sice na střelu dosáhnul, ale kvůli její razanci ji nemohl vyrazit. Ve zbylých minutách se zápas již dohrával, za zmínku stojí střela Šuty, který dalekonosnou bombou vymetal růžek branky hostí, ale hostující Zálešák na poslední chvíli zázračně vyrazil na roh. Domácí brankář Kupka se připsal již pátou nulu ze šesti zápasů a Příluky jsou tak stále na prvním místě tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Zápas byl zpočátku opatrný, oba týmy hledaly cestu přes soupeřovu obranu. Naši útočníci byli nakonec úspěšnější a výhra 3:0 potvrdila sílu našeho týmu. Soupeř se v podstatě k žádné větší šanci nedostal a tak 3 body zůstaly u nás doma. Výborně nám funguje obrana a brankář (pátá nula ze šesti zápas!) a i útočníci se prosazují, takže jsme spokojeni. Budeme samozřejmě chtít bodovat i příští zápas v Nevšové.

FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Zápas byl pro nás hodně důležitý z hlediska udržení v boji o postup. Z naší strany první poločas byl špatný a bylo tam hodně nepřesností a neměli jsme takřka žádnou šanci na vstřelení branky. Soupeř nám dělal problémy hlavně ze standardních situací, ze kterých nám dal dva góly. Utkání jsme už nedokázali zvrátit., takhle se o postup určitě nehraje a zaslouženě jsme prohráli.



Místo: Příluky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - ANDRAŠČÍK Petr (N), ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku