M. Frkal 30.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice v nedělním odpoledni loupily v Tečovicích


Branky


0

Na hřiště tečovického Bivoje zavítali v nedělním odpolední ke zlínskému derby fotbalisté z Lužkovic. Domácí tým je v soutěži zachráněný a mohl hrát relativně v klidu. Svěřenci trenéra Jana Křapy z Lužkovic bojují stále o co nejlepší umístění a chtěli duel v Tečovicích rozhodnout pro sebe. Lužkovičtí šli také do vedení, domácí srovnali do půle na 1:1. O své výhře rozhodly Lužkovice v nástupu do druhého poločasu, kdy o jejich výhře rozhodl Janík a třetí trefu přidal o pět minut později Procházka. Derby vyznělo lépe pro hosty, domácí Bivoj zůstal nakonec bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli se oba týmy rozešly smírně

Hosté zahájili mírnou převahou v poli a vytvářeli si i střelecké situace.  Krátce po začátku vyzkoušel Křížka po zemi Janík, po chybě Křena na půlce střílel z 20ti m Kučera a domácí gólman vyrazil na roh, Škrabal pálil mimo branku a po rohu hlavičkoval slabě pouze do rukou domácího brankáře.  Domácí měli příležitost po Vopatřilově průniku po pravé straně, avšak centrovaný míč nenašel adresáta, po faulu na Vopatřila kopal trestný kop Frkal, ale přetáhl centr a jeho následný rohový kop nad hlavami všech stáhl Vala. Ve 24´vystřelil z dobrých 25ti metrů Gruber, Křížek poprvé míč pouze srazil a podruhé jej chytil až těsně za brankovou čárou a hosté vedli 0:1.  Domácí odpověděli po rohu Frkala, ale míč ze Šnajdrovy hlavy skončil těsně mimo tyče Valovy branky. Na druhé straně se dokázalo hostům vstřelit branku z evidentního Sojákem odmávaného postavení mimo hru, ale hlavní arbitr ukázal do středového kruhu. Po důrazných protestech diváků a domácích hráčů však své rozhodnutí konzultoval s pomezním a odvolal jej. Stav se tedy měnil až chvilku poté, kdy trestný kop Plachého od levé postranní čáry odvrátila hostující obrana pouze ke Škarkovi a jeho centrovaný míč poslal do branky hostí z voleje Frkal a vyrovnal tak na 1:1. Hosté pak kopali Škrabalem trestný kop z dobré pozice, ale po teči ve zdi skončil míč v zámezí a byl z tohoi pouze roh, který domácí odvrátili. Na druhé straně uvolnil Bořuta obloučkem Frkala, ale domácí získali pouze roh, po jehož zahrání střílel Škarek nad.

 

Hosté rozhodli o své výhře dvěmi rychlými brankami

Ihned po obrátce vnikl Polepil do pokutového území, jeho střelu ještě Křížek vyrazil, ale na Janíkovu dorážku do prázdné branky neměl šanci a hosté vedli 1:2. Pak nechal Balcárek projít Škrabala a po jeho ideální nahrávce se nemýlil Procházka a hosté vedli už o dvě branky. Domácí prostřídali v záloze, zvýšili pohyb a získali mírnou převahu v poli.  Po Závodově centru střílel Frkal nad, pak se uvolnil Bořuta, ale po dvou kličkách jej zablokovali obránci a Sedláčkův nákop skončil těsně nad břevnem.  Hosté ohrozili domácí branku Mičolou z dálky, pak po Polepilově nahrávce pod sebe střílel Škrabal pouze do noh Křížka.  Domácí v závěru tlačili, Plachého trestný kop od levé postranní lajny poslal Šnajdr hlavou znovu těsně mimo, Frkalovu ránu tečovali obránci hostů těsně nad. Trvaj pak uvolnil Vopatřila, ten však byl zablokován.  Následně střílel Plachý a odražený míč poslal Sedláček z 20ti metrů nad a pak Vala vyrážel znovu Plachého střelu po trestném kopu. Do konce zápasu už se skóre neměnilo a hosté si odvezli plný počet bodů. Tečovicím nelze upřít snahu, ale mužstvo se v posledních zápasech trápí především v zakončení, hosté i bez svých obvyklých opor zabojovali a odvážejí si do Lužkovic tři cenné body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Utkání se těžko hodnotí, trápíme se v koncovce, hosté nám utekli v úvodu druhé půle a ztrátu jsme i přes určitý tlak už nesmazali...

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, fanoušek: Naši hráči šli do zápasu s obavami o výsledek, protože postrádali hned tři opory svého mužstva – Tomáš Holý je po operaci kolena, Jakub Ronza je po zápase s Nevšovou zraněný a Ivo Světlík koučoval Fryšták v domácím zápase krajského přeboru. Ve 24. minutě vstřelil Gruber první gól – 0:1. Chvíli na to jsme zvýšili na 0:2, ale po protestech domácích nebyl gól uznán pro domnělý ofsajd. Ve 30. minutě vyrovnal Frkal na 1:1 a s tímto skóre se šlo do kabin. Ve druhé půli se rozehrál k maximálnímu výkonu Zdeněk Polepil a po jeho akcích jsme šli do vedení ve 47. minutě Janíkem a v 52. minutě Procházkou. Domácí ve snaze vyrovnat hodně přitlačili a začali mít herně navrch. Vysoké centry nakopávali do velkého vápna, ale jejich centry zlikvidoval brankář Vala a bezchybně pracující obrana v čele s Čalou a Mičolou. Domácí, kteří vytěžili ve druhé půli minimálně 15-ti rohů, se tentokrát střelecky neprosadili a hosté si odvážejí zaslouženě tři body. Domácí hráče si netroufám hodnotit, ale z našeho mužstva bych vyzvedl brankáře Martina Valu a v poli špílmachra Zdeňka Polepila , ale pochvalu by si zasloužili všichni hráči, kteří dostali od trenéra Křapy důvěru.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - M. Křen [-] (81. L. Soják [-] ) , P. Sedláček [-] , M. Frkal [-] , Z. Šnajdr [-] , J. Plachý [-] , I. Bořuta [-] (71. O. Trvaj [-] ) , J. Ševčík [-] (51. A. Ondík [-] ) , D. Škarek [-] (51. R. Závoda [-] ) , J. Vopatřil [-] , L. Balcárek [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - A. Procházka [-] , M. Čala [-] , T. Mičola [-] , P. Novák [-] (56. T. Čech [-] ) - J. Škrabal [-] , J. Kučera [-] , Z. Polepil [-] , T. Ronza [-] (83. F. Okál [-] ) - L. Janík [-] (72. M. Paták [-] ) , J. Gruber [-]

ŽK: 19. D. Škarek , 67. R. Závoda , 71. M. Křen - 30. J. Kučera , 71. T. Ronza , 84. J. Gruber .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: NUC Jiří - ZUBEK Radim, SOJÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku