1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice se s Borovou rozešli smírně


Branky


0

Tým TJ Slovan Kamenice nad Lipou přivítal v sobotu odpoledne na svém hřišti TJ Sokol Havlíčkovu Borovou. Domácí se po první části nacházeli na 6. místě a v posledním zápase prohráli s Bedřichovem vysoko 2:5. I její dnešní sok dostal v posledním zápase 5 gólů a se Speřicemi prohrál 5:0. Oba týmy tedy šly tedy do zápasu se snahou napravit tyto nelichotivé výsledky, ale podařilo se jim to pouze částečně. Za remízu 1:1 si každý z týmů odnesl "pouze" bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta určila skóre první půle

Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří v posledních zápase předvádí sympatické výkony a i díky tomu se nabízí v horní polovině tabulky. Hned od začátku zápasu určovali tempo hry a vytvářeli si většinu šancí. Hosté z Havlíčkovy Borové si moc příležitostí nevytvářeli a když ano, ztroskotali v koncovce. Ve 23. minutě se stalo to, čemu dosavadní průběh napovídal. Po nařízení pokutového kopu si balón na puntík postavil Petr Zahradník a nedal Veselému šanci - 1:0. Do konce poločasu si domácí vypracovali ještě jednu velmi slibnou šanci, ale nepodařilo se jim dostat míč za brankovou čáru a do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Neodpískaná penalta a zasloužená remíza

Domácí hráči z Kamenice nad Lipou chtěli do 2. poločasu vstoupit stejně, jako do toho prvního, ale proti byli hosté, kteří přišli po přestávce znašně posílení. Hra se ve 2. půli srovnala a každý z týmů si vytvářel stejné množství šancí. V 73. minutě uhodili hosté. Do akce se dostali střídající Marcel Sobotka s Kučerou, kteří svoji akci vyřešili náramně a druhý jmenovaný srovnal 1:1. V 86. minutě ve sporné situaci hlavní arbitr zápasu neodpískal penaltu pro hosty, která se nejspíše pískat dala a i díky tomu tedy zápas skončil 1:1 a každý z týmů si tak odnesl po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal: Ohlasy domácího trenéra pro vás připravujeme..

TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner: V prvním poločase byli domácí o něco lepší. Hra se srovnala ve druhé půli. Nám se naštěstí podařilo vyrovnat a na konci nám ještě rozhodčí neodpískal jasnou penaltu. Remíza je ale zasloužená.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - T. Hadrava [-] , O. Šuranský [-] , L. Hadač [-] , V. Spěváček [-] - O. Doležal [-] , J. Tetiva [-] , D. Melzoch [-] , P. Zahradník [-] (78. J. Ira [-] ) - T. Filípek [-] (17. J. Vávra [-] ) , D. Hadač [-]

TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - J. Janáček [-] , A. Chlubna [-] , J. Chlubna [-] , L. Kučera [-] - Z. Frühbauer [-] , T. Blažek [-] (54. M. Sobotka [-] ) , P. Kučera [-] , J. Veselý [-] (61. T. Cacek [-] ) - P. Veselý [-] , P. Rakušan [-] (87. M. Čejka [-] )

ŽK: 30. D. Hadač , 64. O. Doležal - 33. J. Veselý , 53. T. Blažek .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.