Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papírové předpoklady se naplnily


Branky


0

Pohled na tabulku předpovídal snadnou záležitost pro vedoucí celek soutěže, ale Kovofiniš musel zápas nejprve pracně otočit, aby nakonec dokráčel ke třem bodům. Hosté z Pohledu se rozhodně ukázali býti zdatným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal - asistent trenéra: Myslím, že všichni očekávali snadné utkání vzhledem k postavení soupeře v tabulce a jeho bodovému zisku, ale my jsme na to moc nehleděli a snažili se celý zápas co nejvíc koncentrovat. Soupeř nás překvapil po rychlém protiútoku po našem trestném kopu a dal nám rychlého góla. Celý zápas jsme ale myslím měli částečnou převahu a ještě do půle se nám podařilo skóre otočit. I když soupeř ještě měl asi dvě šance, troufám si říct, že po zbytek zápasu jsme byli tím dominantním týmem na hřišti my. Výsledek 4:1 je super, jsme spokojeni se třemi body.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Bláha [-] (71. J. Voplakal [-] ) , M. Trpišovský [-] , O. Machala [-] , M. Nepovím [-] (8. J. Gramer [-] ) , M. Toula [-] (8. J. Gramer [-] ) , M. Turek [-] (71. J. Voplakal [-] ) , J. Vladyka [-] , F. Gramer [-] , P. Pešek [-] , R. Kuja [-]

TJ Sokol Pohled
J. Vašíček [-] - J. Eis [-] , M. Doležal [-] , M. Sobotka [-] , J. Žeguc [-] - M. Sobotka [-] , P. Siebenbürger [-] , V. Gruber [-] , D. Klement [-] - P. Janďourek [-] , J. Moučka [-]

ŽK: 32. J. Eis , 42. V. Gruber .
Místo: Ledeč nad Sázavou. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DENEV Patrik - KUCHYŇA Viktor, BOUDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.