1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pacova doma vyhrála tím nejtěsnějším možným výsledkem


Branky


0

Pacov doma potřeboval vyhrát, aby se odpoutal od dvou posledních týmů tabulky. To se mu nakonec po boji povedlo jedním vstřeleným gólem na začátku druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacov dokázal gól vstřelit až ve druhé půli

Domácí byli po celý zápas mírně lepším týmem, avšak s organizovanou obranou Štoků si v první půli nedokázali poradit. Ve 22. minutě ohrozil branku hostů T. Kabíček, po půl hodině hry se k centrovanému balónu dostal J. Přibyl, gól však ani on vstřelit nedokázal. A tak se do kabin nakonec odcházelo za nerozhodného stavu. Druhou půli rezerva Pacova začala v nastoleném tempu z té první a konečně byla odměněna a to hned už v 48. minutě, když po pravé straně diváci mohli shlédnout pohlednou výměnu balonu obránce se záložníkem, po které následoval centr do vápna, jenž J. Přibyl nasměřoval mezi tři tyče. Ke konci zápasu se domácí už snažili ubránit výsledek, mírně se zatáhli a čekali na brejky. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale nebylo jim přáno. K vidění už tak byla pouze druhá žlutá karta pro M. Miskaie, který neudržel své nervy na uzdě, po rozhodčími odmávaném a odpískaném ofsajdu.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Po celý zápas jsme byli mírně lepší a měli více ze hry. Dnes náš tým celkově dobře šlapal a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Zápas v Pacově byl v režii domácího týmu, který hrál tvrdě a důrazně. My jsme se soustředili především na defenzivu, se kterou si domácí tým v první půli nedokázal poradit. Na počátku druhé půle využili naší chyby při bránění na pravé straně a po centru hlavou vstřelili jedinou branku utkání. Ve zbytku zápasu jsme se snažili více tlačit do útoku, ale bez konečného efektu.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Zíka [-] , P. Miskai [-] , M. Bezemek [-] , O. Svoboda [-] (86. J. Kerouš [-] ) - F. Tomovič [-] (62. P. Šauer [-] ) , J. Přibyl [-] (82. L. Šlechta [-] ) , D. Podolský [-] , M. Miskai [-] , T. Kabíček [-] - J. Přibyl [-]

TJ Sokol Štoky
M. Exner [-] - J. Lóži [-] , J. Holík [-] , D. Šprla [-] , J. Fic [-] (71. P. Vodička [-] ) , M. Kubík [-] , L. Havel [-] , J. Dáňa [-] , T. Gleixner [-] , D. Kunc [-] , M. Miksa [-]

ŽK: 15. T. Kabíček , 24. M. Miskai , 83. P. Miskai - 18. J. Lóži , 90. M. Kubík . ČK: 90. M. Miskai .
Hráči zápasu: M. Bezemek , D. Podolský - T. Gleixner .
Místo: Pacov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BURZA Milan - KŮRKA Jaroslav, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.