0:3
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Tisu se nedohrálo! Hráč domácích v prvním poločase poslal hlavního arbitra k zemi pěstí..


Branky


0

Běžela 38. minuta zápasu, když se hlavní sudí chystal druhou žlutou kartou za protesty a nadávky vyloučit domácího hráče V. Kafku, kterému pomalu přetékaly nervy. Ty nakonec tento hráč na uzdě udržet nedokázal a rozhodčího následně inzultoval. Poté, co se otřesený sudí z tohoto šoku probral a byl odveden do kabin, byl zápas ukončen a bude kontumován.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke druhému poločasu nedošlo

Do zápasu přitom domácí vstoupili s velkou vervou a odhodláním udělat něco se svou sérií několika porážek. To se jim zpočátku dařilo, kdy svého soupeře přehrávali a v osobních soubojích byli mnohem důraznější. Odměnou jim byl gól už ve 4. minutě zápasu, poté co domácí V. Kafka využil zaváhání v hostující obraně, když se stoper snažil dát svému kolegovi míč patičkou, což se mu ale nepovedlo úplně dle jeho představ. Kafka se tak následně po tomto zaváhání dostal do úniku a přibližně po deseti metrech postupu nedal svou střelou gólmanovi hostů M. Novákovi šanci. Ve 13. minutě mohlo být pro domácí ještě veseleji, když se po rohovém kopu ocitl ve vápně nikým nehlídaný M. Kozlík, hlavičkoval však těsně vedle branky. Když běžela 22. minuta, jednomu z domácích hráčů se podařilo uvolnění po lajně a následně z leva poslal centr do vápna na L. Blažka. Ten však v záklonu hlavičkoval nad branku. Od tohoto okamžiku se však aktivita na hřišti začala obracet, kdy se konečně probrali hráči Černíče a dostali se také ke slovu. Poté, co kopali trestný kop, však míč mířil těsně vedle branky a ještě k tomu byl odpískán hostujícím hráčům ofsajd. Ve 27. minutě si hosté trestný kop zopakovali. K vidění byla přímá střela, při které míč mířil do branky. S ním si však dokázal poradit gólman domácích J. Sojka a míč vyráží do pole. Ve 35. minutě hosté předvedli rychlý přechod do útoku a po krásné kombinaci na jeden dotek svých třech hráčů míč do sítě posílá P. Novák a vyrovnává tak stav utkání na 1:1.

O dvě minuty pozdějí přišel již zmiňovaný zkrat Kafky, který si už ve 37. minutě zasloužil jednu žlutou kartu za protesty. Tentokrát se mu nelíbilo rozhodnutí hlavního rozhodčího neodpískat domácím pokutový kop za faul ve vápně. Když se ho za urážky hlavní sudí snažil vyloučit, Kafka své nervy neudržel na uzdě a ranami pěstí do brady poslal arbitra k zemi. Ten zde několik minut ležel otřesen a následně byl s pomocí okolí odpraven do kabiny. Zápas byl tímto zákrokem ukončen a bude nejspíše kontumován ve prospěch hostů.

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Tis
Miloslav Kozlík - trenér: V tomto zápase bohužel přišlo to, čeho jsme se celou sezónu báli. Po napadení hráče Humpolce z podzimu, kdy dostal Kafka 5 zápasů stop, na jaře už mohl hrát. Snažili jsme se ho tedy začlenit do kádru a pomoci mu, trochu ho umírnit. O jeho problému s hlavou v Tisu víme a chtěli jsme ho držet na uzdě, když jsme to s ním rozebírali. Tohle od něj však byla neočekáváná reakce, kdy nezvládl situaci po souboji v šestnátce a dožadoval se penalty. Na závěr bych se chtěl s celým týmem omluvit rozhodčímu i soupeři, že museli být tohoto svědkem.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí mužstva: Začali jsme mizerně, kdy na domácích bylo vidět, že chtějí udělat něco se svou sérií několika proher. Poté co na nás vlítli, dokázali po chybě naší obrany vstřelit úvodní branku zápasu. Po dvaceti minutách hry se obraz začínal trochu obracet a dokázali jsme vyrovnat. Následně přišel ten inkriminovaný moment, který nikdo z přihlížejících nečekal. Rozhodčí, poté co dostal ránu do brady, dobu ležel na zemi. Poté ho otřeseného s mokrými hadry na sobě odvedli do kabiny. Nakonec budeme za tři body relativně rádi.



Sestavy


TJ Tis
J. Sojka [-] - F. Vala [-] , J. Bárta [-] , M. Sládek [-] , P. Šidlák [-] - V. Kafka [-] , J. Zezulák [-] , T. Vacek [-] , M. Kozlík [-] - J. Novotný [-] , L. Blažek [-]

TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Solař [-] , M. Leitkep [-] , M. Borkovec [-] - T. Lojka [-] , M. Brom [-] , P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] - P. Novák [-] - V. Benda [-]

ŽK: 37. V. Kafka , 37. L. Blažek . ČK: 38. V. Kafka .
Hráči zápasu: P. Šidlák - P. Novák .
Místo: Tis. Počet diváků: 28.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.