Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Štoky poprvé na jaře zvítezily


Branky


72. D. Kunc , 81. J. Dáňa , 88. J. Žíla
0

První tří bodový zisk v jarní části soutěže si hosté připsali možná trošku nečekaně na půdě rezervy Chotěboře, která byla dosavadním třetím týmem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka k vidění nebyla

Do zápasu aktivněji vstoupili domácí, kteří si nad svým soupeřem udržovali mírnou převahu a to zejména v prvních 25 minutách. Vyloženejší příležitosti si však v této části zápasu navzdory této převaze dokázali vypracovat hosté, ale jejich hráči v zakončení selhali. Nejprve Fic z malého vápna mířil vedle branky, a poté Lóži, když si poradil s gólmanem a dokázal ho obejít, při své střele trefil pouze v bráně stojícího obránce. Ve zbytku poločasu iniciativu ze strany brankových příležitostí převzali hráče Chotěboře, kteří si dokázali vypracovat čtyři gólové šance, ale skvěle chytajícího Exnera v bráně hostů překonat nedokázali. Své šance za Chotěboř promrhali P. Krédl, J. Novák a několikrát také M. Běloušek. Poslední akci domácích v první půli utul rozhodčí, který ukončil poločas těsně přes dosažením branky Štoků.    

 

Hosté udeřili v závěru zápasu

Druhý poločas už byl již herně o něco vyrovnanější, než předchozí část hrací doby. Domácí více otevřeli hru a díky tomu si své velké šance dokázaly vypracovat také hosté, ale využít je i nadále nedokázali. Ani domácí ty své rpoměnit nedokázaly, když po střele z úhlu nastřelili pouze tyč branky hostů. Gólů se nakonec diváci dočkali v poslední dvacetiminutovce zápasu, kdy se nejprve v 72. minutě za hosty po tečované střele trefil D. Kunc a poslal tak svůj tým do vedení. Štoky svůj náskok dokázaly navýšit v 81. minutě kdy po úniku ze strany skóroval J. Dáňa. Výsledek si hosté dokázali pojistit v posledních minutách zápasu, poté co domácí faulovali v úniku Lóžiho, šli do deseti a skóre završil J. Žíla.      

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Byl to pro nás smolný zápas, ve kterém jsme byli 80. minut lepším týmem. Minimálně sedmkrát jsme šli sami na bránu, ale nedokázali jsme proměnit jednoznačně šance. Když nedáme branku nemůžeme zvítězit. Chyběla větší vůle po vítězství. Soupeř bojoval na hranici svých sil a v závěru zápasu nás potrestal.

TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: Počátečních 25 minut měli mírnou převahu domácí, ani jeden z týmů však v prvním poločase gól vstřelit nedokázal i přes své brankové příležitosti. Druhý poločas byl již vyrovnanější a domácí hru více otevřeli. Nakonec jsme v závěru zápasu třemi brankami dokázali získat vítězství.



Místo: Chotěboř. Počet diváků: 150. Rozhodčí: BURZA Milan - DOSKOČIL Pavel, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.