Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov se pomalu prodírá trnitou cestou jějímž cílem je záchrana


Branky


0

Hosté si tímto vítězstvím nad Kostelcem zajistili další cenné body k záchraně této soutěže, přičemž tento tým byl po podzimu na beznadějné poslední příčce tabulky. Výkon domácích byl naopak poznamenán pozměněnou sestavou vinou nemocí a několika absencí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vsítit tři branky

V Kostelci bylo k vidění velmi bojovné, ale také vcelku vyrovnané utkání, kdy o něco větší převahu si v prvním poločase dokázali vytvořit hosté, a také ji nakonec gólově zužitkovat. Rychnovští rychle přistupovali k hráčům soupeře a dravě je napadali. Domácí tak neměli moc času na svou kombinaci s přízemními přihrávkami, kterou mají kvalitně naučenou. Už v 11. minutě P. Slavík využil chyby v rozehrváce Kostelce a poslal svůj tým do vedení. Domácí mohli odpovědět Číhalem, jehož střelu však gólman vytěsnil a ve 26. minutě svou obrovskou brankovou příležitost O. Lapeš v gól přetavit také nedokázal, když jeho zakončení hlavou vykopával obránce hostů z brankové čáry. Ve 31. minutě se dostavilo všeobecně známé pravidlo nedáš-dostaneš, kdy domácí šli do dvoubrankového vedení po rohovém kopu, který zakončoval V. Mareš. O tři minuty později se Rychnov dostává dokonce na rozdíl tří branek, poté co obrovskou chybu předvedla obrana Kostelce, když Kočí jako poslední hráč se snažil nahrát svému spoluhráči z obrany, ale svou přihrávku poslal vedle stojícímu M. Mugrauerovi, ten si míč píchl dopředu a běžel sám na gólmana, jemuž svou střelou nedal šanci. Ve 36. minutě měli šanci opět domácí, ale Páral nastřelil pouze břevno brankové konstrukce hostů a těsně před koncem poločasu Doležal střelou z hranice velkého vápna nastřelil pro změnu pouze tyč.

 

Domácí své šance proměnit nedokázali, tak zůstávají v tomto zápase bez bodu

Ve druhém poločase moc změn k vidění nebylo, stále se na hřišti odehrávalo bojovné utkání se spoustou šancí, kdy pro změnu větší aktivitou hýřili domácí a hosté se tak o nadějný výsledek museli ještě bát. Ve 46. minutě trefil domácí Smejkal pouze boční síť svatyně gólmana hostů. Brankovou impotenci Kostelce potrestali hosté v 59. minutě, kdy své vedené potvrdili čtvrtou brankou, tentokrát v podání M. Faltýnka ml., který z dálky napřáhl svou levou nohu a míč poslal do sítě kostelecké brány. Po této brance už bylo o vítězi zápasu rozhodnuto a zápas se převážně dohrával. Kostelec měl ještě své šance na vstřelení alespoň čestného gólu, ale Procházkovu střelu z 80. minuty směřující do šibenice hostující gólman Faltýnek bravurním zákrokem vytěsnil. V 80. minutě se opakovala obdobná situace, jako v prvním poločase, kdy tentokrát za domácí hlavičkoval do prázdné branky Páral, jeho jasný gól však opět vykopává z brankové čáry obránce Rychnova. Domácí tak branku v tomto zápase vstřelit nedokázali a Rychnov s čistým kontem a třemi body mohl odjíždět spokojeně domu.

 

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Kračmar Miloš - trenér: Před tímto zápasem jsme vinou zranění a jiných absencí měli problém dát dohromady mužstvo. Nakonec jsme hráli s jinou sestavou než minulý týden, což také bylo na hřišti znát. Bylo to hodně bojovné a vyrovnané utkání, kdy ho jednoznačně ovlivnily vyhrané souboje, když soupeř dokázal zvítězit téměř ve všech.

TJ Start Nový Rychnov
Mareš Petr - trenér: K vidění byl bojovný fotbal, ve kterém jsme se snažili rychle napadat soupeřovi hráče a nakonec zaslouženě vyhráli. Byli jsme lepší než soupeř. Musím vyzdvihnout výkon celého týmu, který bojoval kolektivně.



Sestavy


SK Kostelec
R. Špejtek [-] - D. Doležal [-] (62. J. Šmahel [-] ) , A. Procházka [-] , M. Šrámek [-] (66. V. Lukšů [-] ) , M. Číhal [-] , F. Wasserbauer [-] , M. Smejkal [-] (67. P. Pešta [-] ) , J. Svoboda [-] , O. Lapeš [-] , V. Páral [-] , M. Kočí [-]

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - T. Faltýnek [-] (75. M. Loskot [-] ) , J. Kratochvíl [-] , P. Slavík [-] (62. M. Čech [-] ) , M. Mugrauer [-] , M. Faltýnek ml. [-] , M. Hájek [-] (88. P. Barták [-] ) , O. Kratochvíl [-] , D. Karpíšek [-] , V. Březina [-] , V. Mareš [-]

Hráči zápasu: O. Lapeš - M. Faltýnek ml. .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - MÜLLER Jiří, KŘEN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.