Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.5

Nápoje

9.0

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

5.0

Košetice zvládly boj o první místo


Branky


26. J. Starý , 32. V. Vlk ml. , 58. L. Semelka (vl.) , 81. J. Starý
0

Ve šlágru kola na půdě Košetic se střetla dvě mužstva z prvních dvou příček tabulky, která od sebe v tabulce dělily pouze dva body. Tento zápas tak mohl napovědět o konečném umístění obou týmů a celkovém vítězi této soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do dvoubrankového vedení

V Košeticích byl od prvních minut k vidění vyrovnaný zápas, ve kterém se oba soupeři spíše oťukávali, vědomi si kvalit protivníka. Utkání se tak odehrávalo převážně ve středu hřiště s minimem šancí. Ve 26. minutě byl k velkému rozčarování hostů pomezním rozhodčím odmáván faul v souboji rameno na rameno, když se provinil hostující L. Semelka. Hlavní arbitr následně nařídil trestný kop, ke kterému si stoupl košetický P. Papež. Ten z pravé strany zvolil střílený trestný kop na přední tyč, kdy s přispěním teče obránce Mírovky Dvořáka míč do sítě dorážel J. Starý a poslal tak svůj tým do vedení. Za dalších pět minut se domácí dostali už do dvoubrankového vedení, poté co propadli na levé straně defenzivy a domácí V. Vlk ml. nádhernou střelou deset metrů za polovinou hřiště svojí levačkou přehodil gólmana domácích Berkyho, který se za míčem pouze poohlédl. Odpověď hostů mohla přijít ve 43. minutě, kdy dostali možnost zahrávat trestný kop z hranice vlekého vápna, L. Semelka však přestřelil.

 

Dvě červené karty pro hostující tým

Druhý poločas začal stejným způsobem jako ten první. I nadále se bojovalo převážně o středový kruh bez výraznějších náznaků šancí. A to až do 58. minuty, kdy hosté nezachytili výpad domácích z levé strany a košetický hráč následnou střílenou přihrávkou trefil nohu Semelky od kterého se míč odrazil do sítě branky Mírovky. V 58. minutě přišla jedna z ojedinělých náznaků šancí hostů, kdy M. Netopilík z hranice vápna volil střelu, ta však postrádala přesnost. Míč nakonec mohl zasáhnout ještě M. Zacha, ale ve skluzu na balón nedosáhl. V 64. minutě vybojoval míč na hranici velkého vápna Zacha ve spolupráci s Netopilíkem, prvně jmenovaný volil střelu na přední tyč, gólman domácích si však i tuto situaci dokázal pohlídat. V 68. minutě se definitivně rozhodlo o zisku bodů pro domácí a to poté, co hlavní rozhodčí přehlédl faul na obránce Mírovky J. Rásla, což se nelíbilo jeho spoluhráčům Valáškovi s Martínkem. Ty následně po protestech dostali červenou kartu a museli se odebrat do kabina následoval nepřímý kop proti hostům. Košetice dokázaly nakonec přidat ještě čtvrtý gól, když závěrečné skóre do otevřené obrany Mírovky stanovuje J. Starý po přihrávce od Papeže z pravé strany na malé vápno.    

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Do 70. minuty to byl vyrovnaný zápas. Poté si hosté nechali zbytečně za urážky vyloučit dva hráče a bylo po fotbale. Mírovka se za celý zápas nedostala k ohrožení naší branky a my své šance naopak dokázali proměnit.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Do Košetic jsme cestovali s předsevzetím,že se pokusíme naplno bodovat.Samozřejmě s pokorou a s tím,že to bude velice těžké. Do průběhu utkání bohužel "vstoupili a zaúřadovali rozhodčí. Nicméně domácí v tomto utkání vyhráli zaslouženě,protože dokázali proměnit své šance,naopak my jsme se do šancí za celý zápas téměř nedostali a ve hře dopředu jsme byli téměř sterilní.V poli do oné 68.min to byl myslím vyrovnaný a průměrný zápas.Citelně nám chyběl náš klíčový hráč J.Kaplan a hodně mých hráčů se "nepotkalo" s formou a ideálním rozpoložením na tento zápas. Nejvíce mě však mrzí,že do příštího domácího zápasu budeme bez vykartovaných F.Valáška a M.Martínka



Místo: Košetice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - TOMÁŠEK Oldřich, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.