Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec v derby na půdě Herálce nezaváhal


Branky


0

Na hřišti Herálce se střetly dva týmy, které od sebe dělí jen několik kilometrů. Hosté zde očekávali těžké utkání, ale nakonec hlavně díky svým rychlým záložníkům dokázali domácí přehrát a zaslouženě zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec udeřil už ve druhé minutě

Domácím se nepodařilo podchytit začátek utkání, přičemž inkasovali první gól už ve 2. minutě zápasu po pěkné kombinaci hráčů Humpolce, kterou zakončoval A. Beránek. Zbytek poločasu už toho k vidění moc nebylo, kdy se hra spíše přelévala. Trochu vzrušení přinesl až závěr poločasu, kdy svůj druhý gól hosté dokázali vstřelit několik minut před koncem odchodu do kabin, poté co se trefil J. Paťha.

 

Herálec po srovnání neudržel tempo a inkasoval další čtyři branky

Do druhého poločasu vstoupili hosté se snahou něco udělat s dosavadním průběhem a výsledkem zápasu, což se jim gólově povedlo už po čtyřech minutách, kdy se o snížení stavu svou brankou postaral J. Kohout. Hosté své šance tentokrát proměnit nedokázali, a tak Herálec následně hosty zatlačil na jejich půli a byl v této části zápasu lepším a aktivnějším týmem. To vyvrcholilo v 63. minutě, kdy se o vyrovnávací branku postaral J. Pátek. Tímto gólem se však domácí nechali unést a začali se trochu netakticky hnát dopředu, což bylo něco pro rychlonohé záložníky Humpolce, kteří je začali přehrávat. Odpověď přišla už po dvou minutách od druhé branky domácích, kdy O. Tomovič utekl po lajně a předložil míč centrem na hlavu T. Svárovskému, který s proměněním této šance neměl problém. Než se herálečtí stačili znovu rozkoukat, Tomovič se hnal dopředu znovu, ale tentokrát zakončoval sám a ani v tom se nemýlil. Pátou branku Humpolce v 73. minutě po propadlém centru T. Vrátného až do vápna střílí J. Paťha. Po těchto brankách už se zápas pouze dohrával, když bylo o vítězi rozhodnuto. Tečku nad zápasem dávají hosté minutu před koncem, poté co domácím znovu utekl Tomovič a svým dalším centrem našel na malém vápně Beránka, který nohou pohodlně skóroval do prázdné brány. Humpolec tak díky druhé části druhé půli pro sebe udělal ze zápasu jasné vítšzství.

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef - předseda mužstva: Nezvládli jsme začátek zápasu, když jsme dostali brzký gól a Humpolec v závěru poločasu ještě zvýšil. Náš výkon byl dobrý jen první půlhodinu druhého poločasu, když jsme dokázali srovnat. Poté jsme však hru zbytečně otevřeli a hosté přidali další góly, přičemž bylo po fotbale. Vyhráli zaslouženě.

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Mysleli jsme si, že to v Herálci bude těžký zápas jako obvykle. K tomu máme ještě nějaké zraněné a vyloučené, ale kluci dneska dobře kombinovali, z čehož vstřelili dvě branky. Druhý poločas nás domácí trošku přitlačili a srovnali skóre. Následně začali ale netakticky hodně útočit, což byla voda na náš mlýn pro naše rychlonohé záložníky, kteří je začali přehrávat. Po pátem góle už to byla jednoznačná záležitost a zápas se dohrával.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Vašák [-] - P. Med [-] , P. Paclík [-] , V. Hrala [-] , M. Stojan [-] - O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Stojan [-] (80. T. Tecl [-] ) , J. Pátek [-] - V. Vašák [-] (75. A. Ježek [-] ) , L. Stojan [-] (72. L. Filínský [-] )

AFC Humpolec B
J. Uherek [-] - J. Prokop [-] , T. Vrátný [-] , M. Podoba [-] (40. T. Brdečka [-] ) , M. Pecha [-] - O. Tomovič [-] , D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] , L. Bláha [-] - T. Svárovský [-] , A. Beránek [-]

ŽK: 51. J. Kohout , 73. M. Stojan - 56. J. Prokop , 58. M. Pecha .
Hráči zápasu: O. Tomovič , T. Vrátný .
Místo: Herálec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: TERBER Ondřej - KUCHYŇA Viktor, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.