Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka znovu klopýtla, tentokrát s Kostelcem


0

Domácí třetí zápas v řadě nedokázali vyhrát a neudrželi se dokonce ani na druhém místě tabulky, ze kterého je o skóre vytlačila rezerva Humpolce. Kostelec naopak touto vysokou výhrou dokázal napravit zaváhání z minulého kola na domácím trávníku proti Novému Rychnovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bylo k vidění zajímavé utkání

Utkání začalo z divácké strany velmi zajímavě, kdy vstup do něj vypadal lépe ze strany domácích, kteří se už v 1. minutě utkání svou aktivitou dostali k autovému vhazování v hlouby poloviny hřiště hostů. Ke vhazování se postavil R. Němec, který našel ve vápně Kostelce rozeběhnutého J. Kaplana, jenž byl faulován po špatném zákroku gólmana Plavce a rozhodčí odpískal pro domácí pokutový kop. K míči se postavil L. Semelka, avšak jeho dobře umístěnou střelu hostující gólman skvělým zákrokem vystihl a napravil tak své zaváhání. Kostelec se po tomto momentu trochu rozkoukal a odpověděl svou šancí, kdy L. Nikodým po centru A. Procházky minul odkrytou branku. Skóre se však měnilo už v 6. minutě a to pro hosty, kdy M. Číhal po propadnutí domácí obrany a následném prostrčení míče od M. Sekana poslal svůj tým do vedení. Než se domácí stačili rozkoukat, prohrávali už o dvě branky, jelikož o tři minuty později hosté rozvlnili jejich síť znovu. Po akci z levé strany na ose Kočí-Nikodým-Vavroušek se nadvakrát prosadil poslední jmenovaný do prázdné branky. Poté se hra trochu uklidnila, hosté spíše kontrolovali hru, přičemž si domácí snažili vytvořit šance na srovnání skóre. K vidění bylo velké množství soubojů. Další vytržení přišlo ve 20. minutě, poté co hosté zahráli malou domů a jejich gólman míč chytil do rukou. Rozhodčími byl tento nedovolený přečin odpískán a nařízen nepřímý kop z hranice velkého vápna. K míči se za tým Mírovky postavil R. Němec, který lehce posunul míč J. Kaplanovi, ten ostrou střelou trefil pouze hostujícího hráče a míč se přesunul na rohový kop. Ve 22. minutě se kostelecký V. Páral pokoušel přelobovat gólmana, tento pokus mu však nevyšel. Odpověď na tuto šanci si na opačně straně přichystal M. Netopilík, který dostal dlouhý balón za obranu soupeře, ale hostujícího gólmana překonat nedokázal, poté co z levé strany volil razantní střelu, jež ale Plavec reflexivně nohou vyrazil. Ve 26. minutě po špatném odkopu gólmana domácích Berkyho se míč dostal přesně na nohy hráče hostů, ten míč potáhl po pravé straně a následnou střílenou přihrávkou trefil nohu hráče Mírovky L. Freudenreicha. Tento odraz gólman domácích dokázal ještě reflexivně vyrazit, ale pouze na nohy Sekana, na jehož následnou střelu už byl krátký. Kostelec se tak dostává do tří brankového vedení. Ve 28. minutě se konečně prosazuje  i domácí tým, kdy prodloužený balón hlavou od Netopilíka dopadá na rozeběhnutého R. Němce a ten ostrou střelou trefuje na přední tyč. O dvě minuty pozdějí přichází pohledná akce domácích, kdy dobře zakombinují ve středu hřiště po ose Němec-Netopilík-Němec,jenž volí v úniku zpětnou přihrávku pod sebe na Kaplana,který už byl však dobře pokrytý a prosadit se nedokázal. Ve 36. minutě přišel pro Mírovku nejspíše pověstný hřebíček do rakve, když na rozdíl tří branek opět zvyšují hosté, za které se po brejkové situaci po přihrávce od Nikodýma trefuje J. Vavroušek.

 

 

Ve druhé půli už bylo téměř rozhodnuto

Druhý poločas už byl k vidění méně pohledný fotbal s množstvím soubojů a s převážně nakopávanými balóny. V 55. minutě však přichází další šance hostů, kdy po centru M. Kočího J. Vavroušek bránu minul. Skóre se mění až v rozmezí tří minut mezi 74.-76. minutou zápasu, kdy se Kostelec trefuje dokonce dvakrát. Nejprve se po Sekanově nahrávce prosazuje Vavroušek, který tak zkompletoval svůj hattrick. Druhý gól hostů přidává v zápětí po Číhalově prostrčení balónu mezi obránci L. Nikodým do rozložené obrany domácích. Kosmetickou úpravu výsledku dává domácí J. Kaplan, který se prosazuje z hranice malého vápna po přetaženém trestném kopu Semelky na Němce, jenž se rozhodl ještě přihrávat. Kostelec si tak z hřiště Mírovky zejména po gólovém prvním poločase odváží zasloužené vítězství.

           


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: Po dvou nepovedených zápasech (Lípa 1-1 a Košetice 0-4) jsme před domácími fanoušky chtěli již uspět. Citelně nám však scházeli vykartovaní F. Valášek a M.Martínek. Bohužel hned v 1. minutě jsme neproměnili pokutový kop,nás to dostalo tam kam jsme nechtěli, hosty tento moment naopak povzbudil a téměř po celý zápas byl lepším mužstvem, téměř každý jeho útok a výpad byl pro naši defenzivní činnost smrtelně nebezpečný. Soupeři gratuluji k zaslouženému vítězství, my si budeme muset vše důkladně rozebrat a probrat, protože s takovými výkony, které momentálně předvádíme, budeme mít problém s každým soupeřem.

SK Kostelec
Kračmar Miloš - trenér: Začátek zápasu byl absolutně bláznivý, kdy po nařízené penaltě proti nám, své zaváhání napravil náš gólman a do 10. minuty jsme vedli už o dvě branky. Dnes jsme předvedli důsledný taktický výkon, kdy jsme zvládli především druhý poločas, ve kterém domácí nakopávali balóny a my věděli, že to musíme uhrát v hlavách a přenést to na hřiště, což se nám povedlo. Pochválil bych týmový výkon celého mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Berky [-] - R. Němec [-] , P. Lacina [-] , L. Semelka [-] , M. Zacha [-] (77. B. Švec [-] ) , J. Mejstřík [-] , J. Kaplan [-] , M. Netopilík [-] , L. Freudenreich [-] , D. Dvořák [-] , J. Rásl [-]

SK Kostelec
R. Plavec [-] - L. Nikodým [-] , M. Číhal [-] , M. Kočí [-] , O. Lapeš [-] , V. Páral [-] (70. J. Šmahel [-] ) , F. Novák [-] , A. Procházka [-] , M. Sekan [-] (82. D. Doležal [-] ) , M. Kružík [-] , J. Vavroušek [-] (86. M. Šrámek [-] )

ŽK: 40. J. Vavroušek , 61. M. Kružík , 88. M. Kočí .
Hráči zápasu: J. Vavroušek .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - NENADÁL Pavel, KŮRKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.