2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa otočila zápas v Budíkově


Branky


26. L. Kavka , 39. J. Zour - 40. J. Kutlvašr , 54. M. Prokš , 65. M. Prokš
0

Domácí si připsali třetí porážku v řadě, díky zaváhání Nového Rychnova však ještě živí malou naději na záchranu v soutěži. To Lípa může být veselejší, jelikož si díky tomuto obratu připsala další tři důležité body do svého koeficientu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou gólech domácích se hosté nevzdali

Do prvního poločasu vstoupily oba týmy aktivně a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Domácí zvolili od prvních minut dravý přístup s cílem dojít si pro tři body a napadali soupeře již v zárodku rozehrávky. I přesto se však hráčům Lípy dařilo kombinačně míč posouvat na hráče ve středu hřiště, kde začali Budíkov přehrávat. Hráči hostujícího celku bojovali také od samého začátku a bylo zřejmé, že nepřijeli do Budíkova prohrát. Vytvořili si Kutlvašrem několik slibných brankových příležitostí, Gól však zpočátku vstřelit nedokázali. První gól utkání se zrodil ve 26. minutě, kdy R. Smereka našel L. Kavku a ten přehodil hostujícího brankáře. Opařená Lípa se chvilku vzpamatovávala z inkasovaného gólu a toho využili opět domácí, ve 39. minutě se za ně trefil Jan Zour, kdy po přihrávce Lukáše Kavky na hranici velkého vápna vystřelil a trefil nechytatelně šibenici. To byl snový první poločas pro Budíkov. Dvoubrankový náskok však domácí do konce prvního poločasu udržet nedokázali, kdy hosté už po minutě posílají gólovou odpověď. Tentokrát už se dokázal gólově prosadit J, Kutlvašr po přihrávce M. Prokše.

 

Lípa po dvou proměněných rozích obrátila zápas

Druhý poločas začal podobným scénářem jako ten první. Lípa se tlačila do zakončení a chtěla zápas otočit. To jim však mohlo zkomplikovat vyloučení J. Roseckého ve 48.minutě, kterému se nelíbilo rozhodnutí hlavního rozhodčího neodpískat pro hosty pokutový kop za faul ve vápně. Ale jak tomu bývá zvykem, hráči Lípy se po oslabení semkli a přidali na důraze. Převaha jednoho hráče domácích tak nakonec nebyla vůbec znát. Zápas nakonec rozhodlo selhání Budíkova při bránění standardních situací a to převážně rohových kopů, kdy se v 54.minutě po jednom z nich dokázal hlavou prosadit M. Prokš a srovnal tak skóre zápasu. Hosté i nadále bojovali a v 65.minutě se dokázali dostat dokonce do vedení, kdy se situace opakovala. Lípa zahrávala rohový kop, do nějž se dokázal hlavou dostat opět Prokš a míč poslal do sítě branky domácích. Opařený Budíkov už se na nic ve druhém poločase nezmohl, když šance jeho hráčů, které si dokázali vypracovat, zlikvidoval brankář P. Vašák. Hosté si tak po vyloučení svého hráče nakonec dokráčeli pro tři body, když se jim povedlo otočit pro ně nepříznivý stav utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Kavka Lukáš - trenér: Do zápasu jsme vstupovali s cílem doma zvítězit. Bylo to pro nás velmi důležité utkání, pokud chceme pomýšlet na záchranu v soutěži. Po velmi dobrém vstupu do utkání jsme ale bohužel nedokázali zápas vyhrát. Zápas se lámal ve druhém poločase, kde domácí tým zaostával ve všech směrech nad soupeřem, který hrál v deseti. Po vyloučení hostujícího hráče měl Budíkov zabrat, soupeře přitlačit a snažit se vstřelit uklidňující gól, ale jak bylo vidět, domácí tým neměl sílu se zápasem něco udělat. Projevila se preferovaná varianta v zápase třetí třídy mezi Budíkovem B a Čejovem, kde pro nedostatek hráčů B týmu nastoupilo pět hráčů, kteří nastoupili v zápase s Lípou. Budíkov tak promarnil poslední šanci zachovat si alespoň malou šanci na záchranu v této soutěži. Hráči hostujícího týmu byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě si odvážejí všechny tři body.

TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: Podařilo se nám otočit zápas, ve kterém jsme po dvou chybách v prvním poločase prohrávali. V kabině jsme si o poločase řekli, že není nic ztraceného a uděláme maximum pro vítězství. Nakonec jsme i přes vyloučení vlastního hráče dokázali díky dvěma proměněným rohům otočit zápas, který se pro nás nevyvíjel dobře a připsali si tak důležité body.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Páša [-] , M. Zet [-] , M. Vodrážka [-] , J. Zour [-] - M. Kovář [-] , T. Prokop [-] , A. Rokos [-] , T. Šeda [-] (73. J. Novák [-] ) - R. Smereka [-] , L. Kavka [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , R. Souček [-] - T. Vendl [-] , J. Rosecký [-] , R. Sláma [-] (82. M. Fejt [-] ) , M. Kříž [-] - J. Prokš [-] (78. J. Havel [-] ) , J. Kutlvašr [-] -

ŽK: 39. R. Souček , 48. M. Kříž , 68. J. Kutlvašr . ČK: 48. J. Rosecký .
Hráči zápasu: J. Zour - M. Prokš , R. Sláma .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - RYGL Luboš, FOTR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.