Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíč si připsala devátou domácí výhru, tentokrát to odnesla Lípa


Branky


0

Domácí dalším zápasem potvrdili, že doma body nerozdávají a poradili si zde tak s hosty, kteří jsou z domácího prostředí v Lípě zvyklí na menší hřiště. Černíč je v tabulce domácích výher na druhé příčce za vedoucími Košeticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Domácí začali na svém hřišti aktivně a svou kombinační hrou hosty přehrávali, kdy v prvním poločase byla Lípa jasně horším týmem. Černíč se nakonec dostává do vedení už ve 13. minutě P. Novákem, který po pěkné kombinaci doráží míč do brány na malém vápně. Domácí do konce poločasu dokázali přidat ještě dvě branky a vytvořit si tak tří brankový náskok nad svým soupeřem. Jako druhý se trefil M. Borkovec a svoji druhou branku v zápase vsítil P. Novák a to vždy při rychlích přechodech do útoku.

Hosté v závěru zápasu jen korigovali

Ve druhém poločase domácí mírně polevili, vědomi si svého náskoku a dali tak více prostoru ke kombinaci hráčům hostí. Ty si dokázali vypracovat jasné gólové příležitosti, proměnit se jim je však nezadařilo. Slovo si tak zase vzali hráči Černíče a jejich čtvtou branku střílí D. Lovětínský v 63. minutě. Hosté tak v závěru zápasu už pouze korigovali stav utkání. To jejich krajní obránce zatáhnul balón po lajně a následně ho vracel před bránu. Zde si míč našel Vendl, který se odhodlal ke střelbě. Svou střelou však stačil ještě trefit svého spoluhráče J. Heppnera od kterého se nakonec míč odrazil do brány. Tento kuriózní gól už však na výsledku zápasu nic nezměnil a domácí si tak na svém hřišti ponechali další tři body.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí: Lípa přijela po třech vítězstvích v řadě seběvědomá, ale naši hráči ji na velkém hřišti svou kombinační hrou přehrávali a vypracovali si do druhého poločasu pěkný náskok. V tom jsme sice mírně polevili, ale náskok jsme si dokázali uhlídat.

TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: Bohužel se nám utkání vůbec nepovedlo, kdy jsme první poločas byli jasně horším týmem. Celý zápas jsme dělali hrozné chyby, přistupovali jsme pozdě k hráčům soupeře a Černíč byla ve všem lepší. Poděkoval bych klukům z dorostu, kteří nám pomohli, abychom vůbec složili sestavu.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] , D. Solař [-] , V. Leitkep [-] - V. Benda [-] , P. Doležal [-] (75. R. Novák [-] ) , Z. Janoušek [-] , M. Brom [-] - P. Novák [-] , D. Lovětínský [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - R. Souček [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , J. Kutlvašr [-] - J. Vácha [-] (75. L. Havel [-] ) , T. Vendl [-] , M. Kříž [-] , J. Havel [-] - J. Prokš [-] , P. Bouda [-] (46. J. Heppner [-] ) -

ŽK: 75. D. Lovětínský - 33. J. Havel , 47. J. Vácha .
Hráči zápasu: M. Novák , D. Lovětínský - R. Souček , J. Heppner .
Místo: Černíč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - KŮRKA Petr, KARLÍK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.