1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice si ke své domácí rozlučce s I.B třídou přibalili další vítězství


Branky


0

Domácí tým svým divákům sice nepředvedl výkon, na který jsou od něj ze zbytku sezóny na košetickém hřišti zvyklý, ale i tak bere všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Informace připravujeme.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: K vidění byl pohodový fotbal, ve kterém nám už o nic nešlo. Kluci měli v hlavách pozápasové slavení a chyběla jim bojovnost. Byl to spíše fotbal pro zábavu, ve kterém jsme byli od začátku lepší a vypracovali si nějaké brankové příležitosti, gól jsme však dát nedokázali až do 44. minuty. Lípa se do šancí nedostávala, měli pouze dvě střely na bránu. Ve druhém poločase už si pořádně nic nevytvořilo ani jedno mužstvo. Hosté sice měli převahu ale pouze od vápna k vápnu.

TJ Sokol Lípa
Souček Pavel - trenér: I když jsme prohráli, k vidění byl vyrovnaný zápas, ve kterém jsme udělali jednu chybu, kdy jsme při dorážce nepokryli hráče soupeře. Jinak si nemyslím, že by si domácí vytvořili nějaký překvapivý tlak. Dnes bojovali všichni a předvedli týmový výkon.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - Z. Tržil [-] , V. Vlk [-] , L. Kubů [-] , P. Paťha [-] , L. Hanousek [-] , P. Papež [-] , T. Kadlec [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Lípa
P. Vašák [-] - M. Prokš [-] , M. Pešák [-] , M. Jaroš [-] , M. Fejt [-] - R. Souček [-] , M. Kříž [-] , T. Vendl [-] , J. Kutlvašr [-] - M. Meruňka [-] , J. Prokš [-] -

ŽK: 61. V. Vlk , 67. T. Kadlec .
Místo: Košetice. Počet diváků: 386. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - HOLUB Miroslav, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.