Rapotice se rozstřílely po poločase. K výhře je hat-trickem nasměroval Laš


Branky


51. M. Jašek , 60. M. Laš , 85. M. Laš , 87. M. Laš
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný. Hrálo se spíše mezi vápny a bez vážnějších šancí. Dukovany se snažily hrát po stranách a zaskočit domácí obranu centry do pokutového území, avšak bez efektu. Za první větší šanci se dá označit střela Illka ve vápně v 25. minutě. Domácí záložník se po narážečce dostal až k zakončení, ale v pádu vystřelil už jen do prostoru, kde se pohyboval Boreš a ten střelu dokázal vyrazit. 
Prvních dvacetiminutovka první půle příliš vzruchu nepřinesla a ani ve zbytku poločasu to nebylo o moc lepší. Dukovany se snažily diktovat tempo hry, ale proti dobře bránícím domácím se nedokázaly prosadit. Rána pro domácí, kteří nastoupili bez vykartovaných Sobotky a Matouška, přišla v 28. minutě. Útočník Rapotic Škorpík si poranil koleno a byl vystřídán Martinem Lašem, který nastoupil za "A" tým poprvé po zranění. 

 

Druhá půle začala v podobném duchu jako první dějství. Postupem času ale Dukovany stále více přebíraly iniciativu a dostávaly Rapotice pod tlak. V 51. minutě platilo známé nedáš dostaneš. Hosté se nedokázali prosadit z dobře se vyvíjející akce. Brankář Laš míč rychle vyhodil na Jaška, který přesprintoval dukovanského obránce a zakončil svou akci přízemní střelou k tyči. Po brance se Rapotice zatáhly a přenechávaly hostům stále více prostoru. Paradoxně ve chvílích, kdy byl tlak Dukovan největší, se domácí opět dostali k rychlému brejku na jehož konci byl úspěšný střelec Martin Laš. Druhá branka s hosty zamávala, jejich tlak opadl a hra připomínala první poločas. Rapotice pozorně bránily a vyrážely k rychlým kontrům. Závěr utkání jen demonstroval zmar Dukovan. Pět minut před koncem se po přímočaré akci středem dostal za záda obránců Martin Laš  a zvýšil na rozdíl tří branek. V 88. minutě pak tentýž hráč z voleje překonal Boreše a uzavřel tak čistý hattrick. Ze střídajícího hráče se tak stal hrdina utkání, jenž rozhodl o tom, že důležité tři body zůstaly v Rapoticích, které i nadále drží jarní domácí neporazitelnost.

 



Místo: Rapotice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - NEJEDLÝ Tomáš, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.