5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš B deklasovala rezervu Bystřice.


Branky


34. O. Bartošek , 50. O. Malý , 52. J. Pohl , 55. J. Pohl , 85. T. Pelán
0

Do utkání vstupovali domácí jako favorité, bojující o postup. Hosté naopak přijeli získat tři body, které by jim pomohli k záchraně v I.B třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhrála rezerva Vel. Bíteše

Do utkání, ke kterému přijeli hosté pouze s 11 hráči do pole, vstoupily paradoxně lépe hosté. Hosté svoji aktivní hrou nadávali moc prostoru domácímu celku, který se pouze s problémy dostávali do nějakých šancí. Většina domácích pokusů končila na velkém vápně. Hostující obrana odolávala až do 34 minuty kdy si na odražený míč počkal Bartošek a střelou podél brankáře poslal domácí do vedení 1:0. Z domácí strany to však nebylo ono, hosté je do velkých či nějakých šancí moc nepouštěli.

Domácí rozhodli v rozmezí pěti minut

 

Do druhého poločasu domácí prostřídali některé hráče a hned se jim to vyplatilo. Po krásné Malého střele do šibenice vedla domácí rezerva v 50 minutě 2:0. Po té domácí provedli další dvě střídání a přeskupili řady a přišla třetí branka v 52 minutě v síti hostí po Malého nahrávce se prosadil Jan Pohl – 3:0. Čtvrtou branku v 55 minutě po nahrávce Martina Hřebíčka se prosadil znovu Pohl – 4:0. Domácí hráči začali nepřesněji kombinovat a tak došlo k dalšímu prohození v sestavě, do útoku šel Jelínek. Poslední branku v utkání vstřelil v 85 minutě utkání Tomáš Pelán a dal mu konečnou podobu 5:0.

 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Václav Kopáček - vedoucí družstva: První poločas byl vyrovnaný, hosté ač přijeli jen v 11 lidech velice aktivně napadali a dělali nám problémy. Ve druhém poločase nám pomohlo střídání a po třetí brance bylo utkání prakticky rozhodnuto. Korektní utkání z obou stran.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - O. Švanda [-] , O. Suchý [-] , T. Pelán [-] , M. Švanda [-] - R. Hemala [-] (54. F. Gašpár [-] ) , O. Malý [-] , O. Bartošek [-] (58. M. Hřebíček [-] ) , T. Mrňa [-] , T. Loup [-] (46. J. Jelínek [-] ) - J. Pohl [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Haluška [-] - M. Svoboda [-] , D. Zítka [-] , P. Karásek [-] , O. Hájek [-] , R. Prüger [-] , Z. Sklenář [-] , A. Korbička [-] , F. König [-] , R. Horák [-] , R. Špatka [-]

ŽK: 42. T. Mrňa .
Hráči zápasu: M. Pelán .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOUDA Josef - BENEŠ Jiří, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.