Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beranov si doma s Antonínovým Dolem zastřílel!


Branky


0

Vedoucí tým z Velkého Beranova doma hostil celek ze spodku tabuly z Antonínova Dolu. Že hraje první tým s týmem ze spodku tabulky nebylo první úůli až tak znát, ve druhé půli už se ale brankostroj domácích rozjel naplno a výsledek na konci zápasu zněl pro hosty neúprosně - 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první poločas srdnatě bojovali

Domácí chtěli přezimovat s pohodlným náskokem na čele tabulky a od začátku zápasu za tímto cílem šli. Měli více míč na svých kopačkách, kombinovali, ale hostující obránci s brankářem dlouho odolávali útočným nájezdům Beranova. V 17. minutě se z první vážnější akce prosadili domácí střelci. při absenci Richarda Ganzwohla na sebe vzal střeleckou zodpovědnost Martin Neshyba a uklidnil domácí gólem na 1:0. Za dalších pět minut to bylo už o dvě branky, když se po delší době prosadil obránce Michal Hecht, ve 22. minutě to tak bylo 2:0. Domácí i nadále určovali ráz zápasu, ale do dalších šancí se dostávali spíše sporadicky, takže poločas skončil 2:0.

Druhý poločas už se řešila jen výše skóre

Druhý poločas domácí zahájili opět aktivně a zanedlouho se dočkali navýšení vedení, to když třetí branku zápasu vstřelil František Smejkal a de facto rozhodl zápas, 3:0. Na hosty se valil jeden útok za druhým, obrana nestíhala a výsledkem byla další trefa do Hanáčkovy sítě, Martin Neshyba byl podobně jako v prvním poločase více než přesný - 4:0. V 62. minutě to bylo už 5:0, úspěšným střelcem byl tentokrát Kamil Eliáš a trefil se opravdu stylově - napřáhl z půlky a přeloboval vyběhnuvšího Martina HanáčkaKamil Eliáš byl nadále při chuti, v 79. minutě svým druhým gólem v zápase zvyšoval na 6:1. Ještě před ním se ale střelecky konečně prosadili i hosté, domácí se dopustili přestpku v pokutovém území a následoval pokutový kop. Tradiční exekutor Martin Hanáček nezaváhal a alespoň zmírnil skóre. V 81. minutě ale domácí opět zaúřadovali, na konci akce byl tentokráte Jiří Hladílek a bylo to už 7:1! Tečku za zápasem udělal v 83. minutě Lukáš Pirožek, to však bylo hostům pramálo platné, protože si z Velkého Beranova odvezli debakl 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler, útočník: "V první půli nám hosté ještě jakžtakž stačili, i tak jsme ale vedli 2:0. Druhá půle už byla jasně v naší režii, za zmínku stojí gól Kaila Eliáše z půlky hřiště. Závěrem bych chtěl poděkovat všem z týmu za skvělý podzim!"




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - J. Štumar [-] , K. Petr [-] , M. Hecht [-] , P. Tomášek [-] - K. Eliáš [-] , J. Hladílek [-] , M. Křenek [-] , F. Smejkal [-] - R. Kittler [-] , M. Nezhyba [-]

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanáček [-] - L. Pirožek [-] , Z. Duba [-] (73. L. Krejčí [-] ) , J. Dočkal [-] , P. Kocmánek [-] - P. Vorálek [-] , M. Šabatka [-] (68. V. Barták [-] ) , T. Pokorný [-] , J. Göth [-] - P. Novák [-] (46. M. Pallán [-] ) , L. Zdarsa [-]

Hráči zápasu: J. Štumar .
Místo: V. Beranov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.