2:1
(2:0)
60. M. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl porazil Puklice!


Branky


26. A. Urban , 36. P. Novák - 60. M. Tůma
0

Antonínův Důl potvrdil zlepšenou výkonnost ze závěru podzimu a opět naplno bodoval. Tentokrát to odnesly Puklice, když prohráli na umělé trávě 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli už v první půli

Antonínův Důl vyrazil rázně za záchranou okresního přeboru i pro příští sezónu. V sestavě e objevilo několik nových tváří, například v bráně Michal Pallan, v ofenzivě pak zkušení Aleš Urban nebo fotbalový cestovatel Filip Gavaller. Na umělé trávě se od začátku hrálo spíše na polovině domácích, Puklice byly aktivnější, ale selhávaly ve finálních fázích akcí. Po dvaceti minutách se domácí zvedli, vyvrcholením byla krásná branka Aleše Urbana z 26. minuty, který napálil odražený míč z oblasti půlící čáry za záda překvapeného Kabelky, 1:0. Za dalších 10 minut bylo v domácím táboře ještě veseleji. Po přihrávce se k míči dostal Petr Novák, obtočil se kolem statických puklických beků a napálil míč nekompromisně k tyči - 2:0. To bylo pro první poločas vše podstatné.

Snížení Puklicím příliš nepomohlo

Druhý poločas byl podobný, jako ten první. Hra příliš pohledná nebyla, ani jeden tým nebyl schopen kvalitní předfinální či finální fáze. Mírně, opticky navrch, měly Puklice, které se po čtvrthodině hry ve druhém poločase dočkaly snižující branky. A branka to byla podobně nádherná jako ta Urbanova z první půle. Martin Tůma napřáhl z dálky a míč doplachtil za záda gólmana Pallana a zápas tak dostal nový náboj, 2:1. Puklice vycítily šanci, ale opět selhaly na finálních přihrávkách a centrech. Obrana v čele s exligistou Slavíkem působila skálopevně. K jedné vážnější šanci se ale Puklice přece jen dostaly, v 85. minutě se k hlavičce probojoval puklický útočník a Pallan fantasticky reflexivně zlikvidoval tuto šanci a tím zachránil všechny tři body pro domácí barvy.



Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Pallán [-] - L. Slavík [-] , P. Vorálek [-] , L. Pirožek [-] , V. Čurda [-] , T. Pokorný [-] - M. Šabatka [-] , A. Urban [-] (65. J. Dočkal [-] ) , L. Zdarsa [-] - F. Gavallér [-] , P. Novák [-] (78. Z. Duba [-] )

TJ Sokol Puklice
M. Kabelka [-] - L. Zeman [-] , K. Medvík [-] , F. Novotný [-] (86. D. Skotar [-] ) , M. Tůma [-] , M. Pauser [-] - V. Zeman [-] , M. Tůma [-] , V. Neubauer [-] (65. P. Novotný [-] ) - M. Hekrle [-] , R. Křišťál [-]

ŽK: 15. L. Pirožek , 87. L. Slavík - 80. F. Novotný .
Místo: A.Důl - hř. Na Stoupách. Počet diváků: 72. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - PACEK Dominik, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.