3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějov vybojoval tři důležité body!


Branky


0

V zápase celků ze spodku tabulky se dala očekávat vyrovnaná bitva. Nakonec se z utkání stala dle výsledku jednoznačná záležitost domácího celku, který nakonec vybojoval veledůležité tři body a je tak stále ve hře o reálnou záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém terénu šli domácí do vedení

Na hřišti v Nadějově bylo poznat, že se jedná o první jarní zápas. Tráva neměla svoji barvu a spíše než fotbalové hřiště připomínala bitevní pole, což už předem značilo, že se asi příliš technický fotbal hrát nebude. Antonínův Důl nakopávané míče příliš nepraktikuje, což jej ve srovnání s domácími značně znevýhodňovalo. Domácí praktikovali dlouhé nakopávané míče na svoje útočníky a tato strategie brzy přinesla kýžený výsledek. to se ve 21. minutě prosadil Luboš Klimeš a dodal domácím barvám alespoň na chvíli potřebný klid. Hosté nebyli schopni kvalitně zakombinovat, nedařilo se jim takřka v ničem. Proto nikoho nepřekvapí, že hubeným vedením domácích zápas také skončil.

Dvě další branky pomohly domácím k vítězství

Druhý poločas žádnou změnu ve stylu hry nepřinesl. Domácí nakopávali dlouhé míče a hosté se spíše na hřišti hledali a chvílemi nevěděli, co si mají počít. Na domácích bylo vidět, že chtějí urvat veledůležité tři body, které by jim daly větší jistotu záchrany a podle toho to na hřišti od 60. minuty vypadalo. V 61. minutě navýšil vedení opět Luboš Klimeš, a domácí byli rázem blíže k oněm třem bodům. To však nebylo z jejich strany vše. V 77. minutě se do šance dostal kapitán Daniel Pavlíček a bylo to už o třídu. Domácí ve zbylé čtvrthodině své vedení v poklidu uhájili a připsali si tak do tabulky tři body za výhru 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář: "V zápase byl soupeř herně lepší, my jsme poctivě bránili a spoléhali na brejky, tři nám vyšly. V ne moc pohledném zápase jsme tak brali tři body."

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Tomáš Pokorný - záložník: "Hřiště připomínalo spíš pole, což naší hře příliš nevyhovovalo. Mrzí mě chování diváků, které nemělo nic společného s elementární slušností. Co bych také více ocenil, by byla větší dávka fair play, hrajeme přece jen okresní přebor."



Sestavy


TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - M. Tlačbaba [-] , L. Klimeš [-] (70. P. Fazekaš [-] ) , D. Pavlíček [-] (85. J. Slabý [-] ) , P. Mach [-] , K. Klimeš [-] , J. Krejčí [-] , Z. Doležal [-] , T. Novotný [-] , A. Tlačbaba [-] , T. Pech [-] (83. D. Oberreiter [-] )

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanáček [-] (66. M. Hanusek [-] ) - L. Pirožek [-] , J. Dočkal [-] (80. M. Pallán [-] ) , V. Čurda [-] , L. Slavík [-] - J. Göth [-] , A. Urban [-] (73. P. Novák [-] ) , P. Vorálek [-] , T. Pokorný [-] - M. Šabatka [-] , F. Gavallér [-] -

ŽK: 48. T. Pech , 87. T. Novotný - 26. L. Pirožek , 42. J. Göth , 47. L. Slavík , 69. P. Vorálek .
Hráči zápasu: L. Klimeš , D. Pavlíček .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 51. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - JAKL Tomáš, ZADRAŽIL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.