J. Göth 50.
P. Vorálek 86. (p.)
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl opět naplno bodoval!


Branky


50. J. Göth , 86. P. Vorálek (p.) - 88. P. Tlačbaba
0

Na těžkém a podmáčeném terénu si to Antonínův Důl rozdal o body se Ždírcem, domácí chtěli potvrdit zlepšenou jarní výkonnost, hosté chtěli potvrdit své postavení v tabulce. Jejich výkon však tabulce vůbec neodpovídal, domácí byli lepší a svoji převahu vyjádřili i gólově, když přehráli Ždírec 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své tutovky neproměnili

Domácí hráči od začátku diktovali tempo hry, avšak první šanci si vytvořil hostující Libor Záškoda, ale samostatný únik ke své smůle neproměnil. Poté už však na hřišti úřadovali domácí. Ti si vytvářeli postupem času šance, z nichž některé po brance přímo volaly. Fiala ve ždírecké brance byl však vynikající a přiváděl domácí střelce k zoufalství. V některých situacích však pomohlo gólmanovi hostí i štěstí, domácí útočníci leckdy trefili boční sítě. Zajímavou šanci měli ke konci poločasu hosté, když zahrávali přímý volný kop asi 25 metrů od branky. Jan Bucl nestřílel vůbec špatně, avšak jeho projektil mířil jen do míst, kde byl připravený domácí brankář. Poločas tedy skončil křížem 0:0.

Převahu domácí ve druhém poločase zúročili

Druhý poločas domácí nepolevili v tempu, nadále hráli v tempu hodně vysokém a hosté se měli co otáčet, aby zachytávali domácí ataky. Fiala opět držel hosty nad vodou, tasil jeden zákrok za druhým, deset minut po přestávce ale už kapituloval. Vše začalo nevinně, když hosté vhazovali na půlící čáře, nicméně jejich vhazování bylo hrozivé! Postupně se míč dostal se až k Janu Gothovi, který se metr od branky nemohl mýlit a míč skončil v síti - 1:0. Následovala pasáž, kdy se hrálo píše uprostřed mezi vápny, šance měly jak domácí, tak hosté ze Ždírce. Ale zakončení obou mužstev bylo tristní. Horáček, Bucl, ani Záškoda se nedokázali prosadit, a tak přišel trest. Útočník domácích vlétl do vápna hostů, Horáček fauluje a následuje penalta. K té se v 86. minutě postavil zkušený Petr Vorálek a poslal Fialu na druhou stranu - 2:0. O dvě minuty později se hosté dostali do vyložené šance, Horáček našel Petra Tlačbabu, který využil nedorozumění gólmana a obránce domácích a skóroval na 2:1. Domácí měli i notnou dávku štěstí, když rozhodčí neuznal branku hostů pro údajnou ruku hostujícího Formana, rovněž jedna sporná situace v pokutovém území domácích možná volala po penaltě, ale na kdyby se nehraje a domácí tak berou, zaslouženě, tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Tomáš Pokorný - záložník: "Byli jsme od prvních vteřin lepším týmem. Praktikovali jsme kombinační hru, která se nám na sice podmáčeném, ale dobře připraveném hřišti, dařila. Dobře jsme se zastupovali, pokud někdo propadl. Bohužel nás zatím na jaře trápí koncovka, kdy jsme šancí měli velké množství."

TJ Ždírec
Zdeňka Žampová - trenérka: "Dnešní zápas bych nejradši nekomentovala, protože výkon některých našich hráčů byl opravdu žalostný. Domácí si výhru zasloužili."



Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Pallán [-] - L. Pirožek [-] , V. Čurda [-] , L. Slavík [-] - J. Göth [-] , A. Urban [-] (72. M. Šabatka [-] ) , P. Vorálek [-] , T. Pokorný [-] - F. Gavallér [-] , P. Novák [-] (90. J. Dočkal [-] ) - L. Zdarsa [-]

TJ Ždírec
B. Fiala [-] - L. Pospíchal [-] , R. Hanus [-] , P. Čermák [-] , L. Záškoda [-] - O. Záškoda [-] , R. Forman [-] (60. V. Fiala [-] ) , J. Bucl [-] , O. Jaroš [-] - P. Tlačbaba [-] , P. Horáček [-]

ŽK: 45. J. Göth - 41. P. Horáček .
Hráči zápasu: J. Göth .
Místo: A.Důl - hř. Na Stoupách. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NERAD Jiří - SOLAŘ David, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.