4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějovská jarní jízda pokračuje!


Branky


0

Nádech derby měl zápas mezi Nadjovem a Lukami nad Jihlavou. Nadějov na jaře přepnul na vyšší rychlostní stupeň a na výkonech i bodových ziscích je to znát. Tentokrát neměl slitování s louckým béčkem, které smetl v poměru 4:0. První půle ještě byla vyrovnaná, ale druhá půle už byla v režii domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branka domácí ukolébala

Očekával se vyrovnaný zápas, ačkoliv domácí měli na jaře přece jen lepší formu a výkonnost, kdy se postupně derou tabulkou nahoru. Od začátku se hrál rychlý a svižný fotbal, šance se střídaly na obou stranách. Střelci však v prvním poločase nechali svůj střelecký apetit zřejmě v kabinách, jelikož se žádná šance neujala. Tedy až na jednu světlou výjimku. Ve 26. minutě zahrávali nadějovští rohový kop, útočník hlavičkoval, jeho hlavička sončila na břevně Babínkovy branky. Smůla pro hosty však byla v tomto momentě obrovská, míč se totiž odrazil přesně k nohám domácího hráče, kterým nebyl nikdo jiný než Petr Fazekaš, který se zakončením neměl sebemenší problém, 1:0. Po vedoucím gólu však domácí na chvilku vypadli z role a hosté z Luk byli po zbytek poločasu lepším mužstvem. Deset minut před koncem jejich převaha rezultovala ve vyrovnávací branku, která však k hostující smůle nebyla uznána pro ofsajd. I díky tomu poločas skončil hubeným vedením domácího Nadějova.

Tři góly a odevzdanost hostů

Druhá půle už byla od počátku v režii domácích, kteří plně převzali otěže zápasu. Postupně se na hostující branku valil jeden útok za druhým, druhá branka však přišla až po dvaceti minutách hry ve duhém poločase. To se z penalty prosadil nejlepší hráč domácích Petr Mach, který navýšil vedení na 2:0. Hosty jako by druhý obdržený gól položil, od té chvíle působili odevzdaným dojmem, bez zájmu něco s výsledkem udělat. Toho využil za další minutu Daniel Pavlíček, který se prosadil po pěkné akci a bylo to už 3:0. Domácí na hřišti doslova válcovali hosty, kteří v těchto chvílích na hřišti prakticky vůbec neexistovali. Čtvrtý hřebíček do pověstné loucké "rakve" zatloukl na jaře rozehraný Luboš Klimeš, jehož branka dala výsledku konečnou podobu a Nadějov tak získal veledůležité tři body za přesvědčivou výhru 4:0



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář: "Myslím, že jsme tento důležitý zápas vyhráli zaslouženě. První půle ještě byla vyrovnaná, pak jsme se ale zvedli a tento důležitý zápas jsme zvládli."

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Ladislav Funk - vedoucí: "První půlka byla vyrovnaná, dostali jsme smolný první gól. Po druhém gólu to bylo z naší strany odevzdané, Nadějov byla jasně lepší."



Sestavy


TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - P. Fazekaš [-] (86. L. Augustin [-] ) , L. Klimeš [-] (88. J. Slabý [-] ) , D. Pavlíček [-] , M. Tlačbaba [-] , P. Mach [-] , K. Klimeš [-] , J. Krejčí [-] , Z. Doležal [-] , P. Pytlík [-] , T. Pech [-] (79. D. Oberreiter [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
J. Babínek [-] - M. Poláček [-] , O. Brázda [-] , L. Boháček [-] (64. M. Guth [-] ) , L. Funk [-] , M. Bratršovský [-] , D. Stejskal [-] , M. Kubeš [-] (79. M. Žatečka [-] ) , V. Rychlý [-] , J. Čermák [-] (58. M. Pekárek [-] ) , R. Hájek [-]

ŽK: 78. K. Klimeš - 38. O. Brázda , 62. R. Hájek .
Hráči zápasu: P. Mach .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - VLK Adam, WENDL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.