Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl neměl s Telčí sebemenší problémy!


Branky


16. A. Urban , 20. P. Vorálek , 32. A. Urban , 43. A. Urban , 56. M. Hanusek (p.) , 72. L. Slavík , 85. L. Krejčí , 89. P. Vorálek - 65. R. Nechvátal
0

Antonínův Důl, tým jara, přivítal mladý tým Telče, který od první minuty na soupeře nestačil. Domácí doslova koncertovali a s hosty neměli slitování - 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně pro domácí

V sobotu se vydařilo počasí a tak přišlo dost fanoušků podpořit domácí borce. První branka spadlauž v 16. minutě, když Jan Göth napálil míč pod víko. 1:0 O pár minut vystřelil Jan Göth z 20metrů, ale orazítkoval pouze tyč. Hosté zahrozili poprvé až po 30. minutě, když útočili z brejku,kde narazili na Hanouska. Snad o minutu později dostal Michal Šabatka balón na malé vápno, ale bránu jenom přestřelil. 20. minuta a výborný pas za obranu hostí posílá Lubomír Slavík a nachází Petra Vorálka, který s přehledem zakončuje. 2:0 Běžela 32. minuta a přichází střílený centr z pravé strany, ale gólman hostí ho vyráží, ale jenom na hranici vápna, kde už stál Aleš Urban a hned z první trefil velice přesně. Ve 43. minutě hosté faulují a k míči se staví mistr techniky Aleš Urban. Přestřeluje zeď, míč letí z pohledu brankáře do pravého růžku. 4:0 Tímto výsledkem skončil první poločas a domácí byli velice spokojení, zato hosté měli 15 minut na to, aby během přestávky mohli prodiskutovat, co je potřeba zlepšit.

Zvrat v zápase už nepřišel

Ve druhém poločase padla branka dříve než v prvním poločase. Na branku si to pelášil Aleš Urban, ale gólman ho zastavil tvrdým faulem na koleno. Nepříjemný moment. Urban musel střídat. Musíme ale podotknout, že gólman se hned omluvil a i po zápase se ptal, jak na tom Aleš Urban s kolenem je. No a mezitím se chytal za hlavu tentokrát mezi diváky brankář Zdeněk Šimek, protože kopat a proměnit penaltu je jeho velký sen. Tak šel na penaltu brankář z Adola Marek Hanousek a s přehledem proměnil. 5:0. Po 60. minutě se na hřiště dostali tři, nový koně a také provětrali obranu hostí. Jenže ještě před tím zahráli hosté překvapivě standartní situaci. Míč se poté dostal k Nechvátalovi a domácí obrana těžce zaspala no a v 65. minutě snížili hosté na 5:1. V 72. minutě vybojoval Petr Novák faul na hranici vápna hostí. Přímý kop zahrál špílmachr Lubomír Slavík a také přestřelil zeď. Gólman bez šance 6:1. Hosté nedávali s šancemi vůbec o sobě vědět a tak na druhé straně se tvořila jedna za druhou. Petr Novák, Tomáš Pokorný, Jiří Dočkal a v tomto zápase spalovač Michal Šabatka si vylámali zuby na brankáři hostí. Tak v 83. minutě musel po krásné přihrávce ukázat jak se zakončuje, zkušený Libor Krejčí 7:1. No a dnešní brankové hody uzavřel Petr Vorálek, také po krásné nahrávce od záložníka. 8:1 Tímto výsledkem zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Jiří Dočkal - obránce: "Hosté přijeli s mladým týmem, což bylo znát. Všichni hráči našeho týmu, kteří, nastoupili do tohoto zápasu dali do toho opět úplně všechno a nedovolili jsme hostům odvést ani bod. Trenér byl opět po zápase hrdý na náš tým."




Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
M. Hanusek [-] - L. Pirožek [-] , L. Slavík [-] (74. J. Dočkal [-] ) , Z. Duba [-] , V. Čurda [-] - A. Urban [-] (56. L. Zdarsa [-] ) , P. Vorálek [-] , J. Göth [-] (64. P. Novák [-] ) , T. Pokorný [-] - L. Krejčí [-] , M. Šabatka [-]

SK Telč B
M. Slabý [-] - R. Nechvátal [-] , J. Dolský [-] , K. Kokejl [-] , L. Matys [-] , M. Lupač [-] , D. Kujal [-] , F. Klobas [-] , R. Hejda [-] , J. Kotrba [-] , L. Hejl [-]

ŽK: 68. Z. Duba - 52. L. Matys , 52. M. Slabý , 67. L. Hejl , 75. R. Hejda .
Hráči zápasu: A. Urban , P. Vorálek .
Místo: A.Důl - hř. Na Stoupách. Počet diváků: 72. Rozhodčí: ZIMOLA Bohuslav - ŠUHAJ Filip, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.