Březník otočil zápas proti Pyšelu


Branky


0

Fotbalisté Pyšelu nemohou být po porážce v Březníku stále v klidu co se týče v boji o záchranu. Navíc je čeká v příštím kole důležitý zápas proti Kralicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Březník na svém hřišti přivítal fotbalisty Pyšel, kterým chybí k jistotě záchrany jedna výhra. Zápasy v Březníku však nebývají nikdy lehké o čemž se přesvědčily i jiné týmy. Březník se navíc může dostat na čtvrté místo a zároveň musí odrážet dotírající se Myslibořice. Favorit tohoto duelu byl předem jasný, neboť i na podzim jasně kraloval Březník, který připravil Pyšelu nejkrutější porážku ročníku v poměru 7:0. Hosté začali utkání velice aktivně a hned v 1. minutě orazítkovali z šestnácti metrů břevno Zedníčkovy branky. V 6. minutě se však již hosté mohli radovat z vedoucí branky, kdy se prosadil po nedorozumění v domácí obraně Jan Nestr 0:1. Obržená branka domácí probrala a od té doby již měl Březník herní převahu a vytvářel si spoustu šancí. Ve 27. minutě se pak ujala střela z 25 metrů Jakuba Dvořáčka a bylo vyrovnáno 1:1. Domácí si nadále vytvářeli další šance, ale po hezkých kombinačních akcích už Jaroslav Franěk skóre nezměnil.

V úvodu druhé půle rozhodl Jaroslav Franěk

Hned v úvodu druhého poločasu z pravé strany centrovaný míč našel hlavu Jaroslava Fraňka, který tak otočil vývoj zápasu v domácí prospěch 2:1. Hosty pak ve snaze za vyrovnáním zastavila červená karta, kterou obdržel v 57. minutě Lukáš Tůma. V 65. minutě pak hodně agylní Jaroslav Franěk střelil ze šestnácti metrů těsně vedle Sobotkovy brány. V závěru si už hosté žádný tlak nevytvořili a pouze hrozili s ojedinělých brejků, které však k žádné brance nevedly.



Ohlasy k zápasu


Dnes jsme nedokázali využít spoustu šancí, které jsme si za celé utkání vytvořili. I přesto jsme utkání zvládli a naprosto zaslouženě jsme zvítězili.
TJ Sokol Pyšel
Šubrt Martin, trenér: Po vedoucí brance jsme myslely, žezápas zvládneme, ale domácí nás pak začali přehrávat.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Babčan [-] , P. Flesar [-] , J. Dvořáček [-] , P. Sobotka [-] - J. Franěk [-] , M. Flesar [-] , D. Břoušek [-] , M. Nabytý [-] - J. Musil [-] , V. Franěk [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Sobotka [-] - L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-] - J. Tůma [-] , F. Dvořák [-] , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] - J. Nestr [-] , R. Šoukal [-]

ČK: 58. L. Tůma .
Hráči zápasu: J. Tůma .
Místo: Březník. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.