3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:15

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Čimelice sbírají body, získaly skalp vedoucích Katovic!


Branky


0

Čimelice byly v zimní přestupové části nejaktivnějším celkem krajského přeboru a jak vidno, změny se vyplácejí. Tým, jenž byl na podzim mezi nejhoršími a sestavu lepil takřka každý zápas, se zvedá a dokázal si poradit i s lídrem tabulky Katovicemi. Ty tak nenavázaly na vydařený první vzájemný duel, v němž se radovaly z vítězství 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice do utkání vstupovaly opět v dobrém rozpoložení, neboť první dvě jarní kola vyhrály a neobdržely ani branku. Čimelice jdou do jarní části s cílem zachránit se a v prvních dvou kolech šlo vidět, že záchrana žádná utopie není a naopak se tým trenéra Růžičky může posouvat v tabulce výše.

Utkání bylo od prvních minut na vysoké úrovni a fanoušci Katovic ihned začali povzbuzovat svůj celek a ukázali, že venkovní zápasy nemusí za každou cenu znamenat horší podporu. Hostující kotel však zmrazil už v páté minutě Filip Šťastný, který zužitkoval krásný centr z pravé strany a poslal svůj tým do vedení. Obrana Katovic ho zde nechala trestuhodně samotného na zadní tyči.

Katovice byly v průběhu prvního poločasu více na míči, ale do šancí se nedostávaly a do šaten tak oba týmy odcházely za stavu pro domácí, což zejména pro vedoucí Katovice je velký nezvyk posledních sezón.

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a začali si vytvářet i šance. Jen sporadicky pouštěli domácí ke hře na své obranné půlce. V 50. minutě zlikvidoval brankář Fajfrlík nebezpečnou střelu, kterou vyslal jeden z ofenzivních hráčů Katovic.

V 61. minutě nastal hlavní zlom zápasu. Miklas, nejmladší hráč zápasu, zahrál ve vápně rukou a následovala červená karta a nařízený pokutový kop. K němu se postavil Filip Šťastný a proměnil. Čimelice se tak dostaly do vedení o dva góly a měly navíc výhodu jednoho muže v poli. Katovicím se sice podařilo v 78. minutě snížit Černým, ale výhru domácích potvrdil o pět minut později kapitán Hegenbart.

Čimelice se tak posouvají směrem vzhůru a dostaly se do klidnějších vod tabulky. Katovice na jaře poprvé prohrály a dávají tak šanci Jankovu ke změně lídra tabulky. O reparát se pokusí příští týden v těžkém zápase s Olešníkem. Čimelice zajíždí na půdu Sedlic. 



Ohlasy k zápasu


SK SIKO Čimelice
Martin Nekl: Na zápas jsme byli velmi dobře připraveni a troufám si říct, že jsme vyhráli po zásluze. Mohli jsme dát i další branky, avšak to Katovice také. Po utkání jsme byli v obrovské euforii a doufám, že i v příštím utkání v Sedlici skončí zápas se šťastným koncem pro nás.

SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek: Hned ve 4. minutě jsme po ztrátě na půlce hřiště nezachytili rychlý kontr a domácí šli do vedení. Takový vstup do zápasu se špatně vstřebává a i když jsme si řekli, že budeme hrát v pohybu a po zemi, tak jsme to vůbec neplnili. Do druhého poločasu jsme vstoupili o poznání líp, konečně jsme začali běhat a dařilo se nám roztrhat obranný blok Sika. Ale když jsme se nadechovali k náporu přišla po dalším brejku červená karta, penalta a další gól domácích. I v deseti jsme ale zvládli Čimelice zatlačit, snížili jsme Láďou Černým a vsadili jsme vše na útok. Z dalšího protiútoku nás domácí potrestali po třetí a bylo rozhodnuto. Pak jsme ještě měli několik závarů a standartek, Petr Hovorka trefil břevno, ale nepadlo nám to tam. Tak snad si to schováváme na příští víkend na Olešník, to bude další extra těžký zápas.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - M. Němec [-] , K. Řezáč [-] (13. R. Převrátil [-] ) , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] - V. Nosek [-] (70. L. Hlavín [-] ) , T. Rambous [-] , F. Šťastný [-] , M. Nekl [-] - P. Pávec [-] (89. J. Petráš [-] ) , V. Hegenbart [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Krejsa [-] , T. Hajdušek [-] , L. Černý [-] , L. Horejš [-] - M. Repa [-] , P. Rejšek [-] , K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] - J. Krýsl [-] (71. L. Blatský [-] ) , D. Zoubek [-] (66. P. Hovorka [-] )

ČK: 61. J. Miklas .
Místo: Čimelice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Babka Ondřej - ŠAFRÁNEK Petr, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.