Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav rozstřílela Prachatice


Branky


0

Soběslav ukázala svou kvalitu a s poledním týmem tabulky si poradila až nečekaně hladce. Spartak se tak uvolnil na třetím místě od Rudolfova a při zaváhání Katovic se opět přibližuje špičce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav o výhře rozhodla v prvním poločase

Spartak Soběslav cestoval na půdu posledního týmu tabulky s pokorou, jelikož poslední výsledky svěřenců trenéra Hajiče nenasvědčovaly dobré formě. V Prachaticích však hráči favorizované Soběslavi navázali na poslední zápas s Dražicemi a s dalším outsaiderem si poradili bez větších problémů.

Již v šesté minutě otevřel skóre mladší z dvojice bratrů, Tomáš Mazouch. Prachatice již před utkáním avizovali zranění a během zápasu přišlo další. Ve 14. minutě musel odstoupit Babka, syn trenéra, který hraje na stoperu. A každý kdo fotbal hraje, ví, že jakmile se rozpadne obrana, jde to většinou s celým týmem od deseti k pěti. A přesně to se stalo i tentokrát. Ve čtvrté desetiminutovce dokázal zvýšit skóre kapitán Spartaku Jan Boháč, jenž se dá zařadit do kategorie svátečních střelců. Na rozdíl tří gólů zvyšoval v 35. minutě Hromada.

Druhý poločas se už jen dohrával

První poločas téměř rozhodl o chodu zbytku utkání a na place to bylo znát. Domácí se nikam příliš netlačili, jelikož manko tří branek udělalo svoje. Hosté si náskok bezpečně hlídali a v 84. minutě přidal svůj druhý gól Tomáš Mazouch.

 

Soběslav se v příštím kole utká doma s Olešníkem a bude chtít navázat na dva čtyřgólové výsledky. Prachatice čeká důležitý souboj na hřišti předposledního Veselí, který může napovědět, kdo skončí v tabulce na samém chvostu. Trenér Babka si je vědom, že pokud jeho tým prohraje, ze dna se už asi nedostane. 



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Jan Boháč: Povinný 3 body jsme z Prachatic přivezli. Sice to nebylo vůbec jednoduchý protoze Prachatice hráli dobrej kombinační fotbal. Nám se podařilo využít šance který jsme si vytvořili. Ted potvrdit body z venku opet doma.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - P. Miesbauer [-] , M. Juroš [-] , J. Málek [-] , J. Tesař [-] , O. Kochma [-] , M. Kotrch [-] , T. Ryšánek [-] , J. Šandera [-] (84. M. Puchinger [-] ) , M. Babka [-] (14. R. Kralik [-] ) , P. Škopek [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - D. Maršík [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] (46. M. Mazouch [-] ) , L. Podráský [-] - T. Mazouch [-] , J. Bosnyak [-] (69. V. Žalda [-] ) , P. Janoušek [-] , J. Peltán [-] - M. Dvořák [-] (63. K. Polišenský [-] ) , J. Šmídmajer [-]

ŽK: 20. J. Boháč .
Místo: Prachatice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - JAROLÍM Jiří, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.