Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2016 17:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V předehrávce 22. kola remizovala Želeč s Planou


Branky


0

V Želči se hrálo netradičně v pátek, jelikož kapitán Martin Petr má v sobotu povinnosti svědka na svatbě a tak bylo domácím ve změně termínu vyhověno. K vidění byl vidět zajímavý fotbal s šesti góly. Hostující tým vedl už o dvě branky, domácím se však brzy podařilo vyrovnat a sousedi v tabulce se tak rozešli smírně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup Plané do zápasu

Nezvykle v pátek se rozjelo další kolo krajského přeboru, když Želeč na svém trávníku přivítala souseda v tabulce tým Plané nad Lužnicí. Ani jeden tým nepatří k těm, který by předváděl nějak extra pohledný fotbal, ale ve vzájemném souboji se dalo na co dívat. Diváci si zápas při pátečním podvečeru užili a viděli šest branek, po třech na obou stranách.

První branka zápasu na sebe nenechala dlouho čekat. Martin Šahajda skvěle vyvezl míč dobrých šedesát metrů a byl faulován těsně před vápnem soupeře. K míči se postavil Trčka a nádherným obstřelem zdi poslal svůj tým do vedení. Brankář Hovorka byl zcela bez šance.

Ve 30. minutě dostal domácí Jiří Holub krásný míč za obranu, udělal si šikovnou kličku na brankáře a zakončil do prázdné brány. Po půl hodině se Želeč dočkala vyrovnání. Jenže hosté opět zabrali a o pět minut později přišel dlouhý centr z pravé strany, který doputoval až k Štiakovi a ten měl práci lehkou, dopravil míč do prázdné brány.

Poločas tedy skončil těsným vedením Plané.

 

Tři branky za 20 minut

Do druhé části vstoupili taktéž lépe hosté, kteří se v 53. minutě ujali dvoubrankového vedení. Perfektně sehraná akce po pravé straně, přízemní centr na zadní tyč, kde se opět objevil Tomáš Štiak a doklepl míč znovu do prázdné brány. Výběr místa tohoto univerzála byl tento zápas exceletní.

Domácí se však nenechali položit na lopatky a začali více bojovat. Výsledek přišel záhy. V 60. minutě se dostal mezi stopery útočník Novotný a i přesto, že se brankář dotkl, míč zapadl do sítě. Velká pstruha pro Želeč.

O sedm minut později se Želečští dočkali vyrovnání. Branka padla opět po centru, tentokrát z levé strany našel oblouček Tomáše Kukučku, jenž ve skluzu vsítil celkový osmý gól tohoto zápasu.

 

Za tohoto stavu přišel i poslední hvizd do píšťalky a tak se soupeři rozešli smírně. Ani jeden tým si tak příliš nepolepšil. Želeč v dalším kole jede na půdu Čimelic, Planá doma přivítá momentálně vedoucí Jankov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Martin Petr: Zápas s Planou jsme začali dobře, dostali jsme se do tlaku, ale jak už je u nás zvykem, po ojedinělém brejku hostů a faulu na Šahajdu jsme z krasného kopu od Trčky prohrávali. Poté se naše hra dostala opět do obrátek a zaslouženě jsme vyrovnali Holubem. Bohužel před půli jsme dostali gól na 2:1. V kabině jsme si jasně řekli, jak hrát, ale vstup do druhé půle nevyšel a inkasovali jsme už na 3:1. Ale pak náš tým začal makat a hrát to, co jsme chtěli a zaslouženě jsme se dočkali vyrovnání. Měli jsme zvítězit, ale po takovém vývoji má i bod svou cenu.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak: Derby pro nás začalo lépe a po krásném kopu Trčky jsme se dostali do vedení. Domácí dokázali za nedlouho vyrovnat, ale nám se ještě podařil dát do poločasu gol. I druhý poločas nám vyšel a vedli jsme už 3:1, ovšem střídající Barteska ukázal, že to má pořád v noze a díky jeho přihrávkám domácí srovnali na konečných 3:3. Bod je pro oba týmy v konečném hodnocení spravedlivý. Sousedské derby nepoznalo ani na podruhé vítěze.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - V. Podroužek [-] , P. Janošík [-] (80. M. Prokeš [-] ) , M. Petr [-] , O. Stránský [-] - T. Kukučka [-] , M. Brůžek [-] , J. Holub [-] , L. Kordina [-] (46. M. Barteska [-] ) , O. Majer [-] - R. Novotný [-]

TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Kolský [-] (88. R. Welzl [-] ) , D. Fořt [-] , L. Sedláček [-] , M. Šahajda [-] - J. Pospíchal [-] (89. Z. Handrejch [-] ) , D. Havel [-] , M. Janovský [-] , T. Štiak [-] - J. Trčka [-] (90. F. Drtina [-] ) , M. Pěknic [-] (28. T. Pösinger [-] ) -

ŽK: 72. M. Petr - 23. J. Trčka , 78. L. Sedláček , 84. M. Janovský .
Místo: Želeč. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - REITINGER Jiří, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.