2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice splnily povinnost a berou tři body


Branky


0

Katovice proti Veselí nepředvedly žádný světový výkon, ale na předposlední tým tabulky to tentokrát stačilo a favorit se tak raduje z výhry 2:1 a bude sledovat i zítřejší zápas Jankova, který má momentálně tři body náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích, ovšem jen jeden gól

Katovice potřebovaly naplno bodovat, jelikož se jim poslední utkání v Dačicích příliš nepovedlo a v utkání s předposledním Veselí to byla lehce řečeno povinnost. Ovšem Veselí ukazuje po celou jarní část herní progres, ale nedaří se mu i nadále bodovat.

První poločas byl jednoznačně aktivnější tým trenéra Malého. Do první příležitosti se dostal Zoubek, ale neproměnil. Pěknou střelou se připomněl Michal Repa, ale pěkný zákrok vytáhl zkušený brankář Plachý.

Herní převaha domácích byla znatelná, ale vypadalo to, že do kabin se půjde za nerozhodného stavu. O tom však nechtěl slyšet Zoubek a ve své druhé šanci vstřelil gól na 1:0.

 

Lukáš snížil, ale nestačilo to

Druhý poločas pokračoval ve stejném trendu, jako se vyvíjel ten první. Domácí byli aktivnější a hosté se nemohli dostat do tempa. Druhý gól favorita přidal vysoký kapitán Krejsa.

Tento gól paradoxně probral i hosty, kteří rázem ožili a začali být schopným protivníkem.

V 70. minutě se snížit podařilo Jindřichu Lukášovi, který se prosadil díky skvělému důrazu. K vyrovnání už domácí Veselí nepustilo a tak favorit bral po zásluze tři body.

Veselí se v dalším kole představí na půdě Oseku, který tento víkend dostal šest branek od Soběslavi a jejich sebevědomí tak dostalo značnou trhlinu.

 

Katovice budou ve stíhací jízdě za Jankovem chtít vyhrát v Písku. 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): Po dvou zápasech jsme zase zabrali za tři body, ale je to pořád takové utahané. Chybí nám lehkost a větší kvalita ve finální fázi. Tam se projevuje absence Rejška a Hovorky. Trenéři chtěli něco změnit, tak udělali takovou šachovou rošádu a vysunuli na hrot stopera Pavla Krejsu. A ten s přehledem proměnil samostatný nájezd na brankáře. To bylo na začátku druhé půle. V té první to bylo dobývání obrany Veselí. Pár šancí jsme zahodili, párkrát skvěle zakročil Plachý. Až minutu před přestávkou ho hlavou přehodil Zoubek. Za stavu 2:0 jsme měli přidat ještě nějaké branky, ale naopak jsme ze zbytečné ztráty inkasovali. Diváci a trenéři si tak při závěrečných nákopech Veselí asi museli ukousat všechny nehty, ale celkem bez problémů jsme si vítězství pohlídali. Za týden do Písku, domácí nám určitě budou chtít vrátit porážku 4:0 a posílí se pendly z áčka, takže by to mohl být dobrý fotbal.

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): První poločas jsme jen bránili, vepředu se nám nedařilo držet míč, dostávali jsme se pod tlak. Bohužel pár vteřin před koncem poločasu šly Katovice do vedení. Druhý poločas začal z naší strany hodně vlažně, Katovice přidaly druhý gol. Pak jsme ale začali hrát, napadat, dařilo se držet balon vepředu a vstřelili jsme gol. Druhý poločas byl z naší strany poctivě odjezděný, rvali jsme se až do konce.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , T. Hajdušek [-] , P. Krejsa [-] (64. J. Krýsl [-] ) , L. Horejš [-] , L. Černý [-] - J. Miklas [-] (86. P. Vosecký [-] ) , M. Repa [-] , R. Náhlík [-] (46. P. Kuncl [-] ) , K. Cibulka [-] - D. Zoubek [-] (71. F. Funda [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - M. Čížek [-] , P. Koktavý [-] , M. Šachl [-] , P. Fukal [-] (46. V. Kotyza [-] ) - D. Doležal [-] (67. D. Klestil [-] ) , J. Lukáš [-] , P. Nuhlíček [-] , A. Hruška [-] - D. Karták [-] , P. Daněk [-] -

ŽK: 42. P. Krejsa , 86. M. Repa - 68. J. Lukáš , 73. M. Šachl , 90. A. Hruška .
Místo: Katovice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Mach Jan - ŠAFRÁNEK Petr, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.