1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gustav Bujok rozhodl svým hattrickem o vítězství Vacova!


Branky


26. M. Boček - 20. G. Bujok , 54. G. Bujok , 75. G. Bujok
0

Po vyrovnaném prvním poločase začali úřadovat hosté, jmenovitě pak Gustav Bujok, který nasázel do sítě Týna rovnou tři branky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle...

Lepší vstup do utkání měli domácí, kteří začali velmi aktivně s míčem na svých kopačkách. Ale jak se říká, fotbal nemá logiku a nakonec to byli hosté z Vacova, kdo šel jako první do vedení. Ve 20. minutě se ze standardní situace poprvé v zápase prosadil Gustav Brom a otevřel tak skóre utkání. Z jeho strany to však byla zatím pouze předzvěst toho, co mělo teprve přijít. Týnu se podařilo celkem pohotově na první branku Vacova odpovědět a hned ve 26. minutě byl stav zápasu znovu nerozhodný. Po povedeném brejku dokázal gólmana Láchu překonat Boček. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se hrála vyrovnaná partie, ani jeden z týmů se nechtěl dopustit další chyby a pustit tak svého soupeře do vedení. Poločas tedy nakonec skončil remízou 1:1.

Bujok podruhé, potřetí a Vacov mohl slavit...

Hra ve druhé pětačtyřicetiminutovce probíhala ve stejném duchu jako v poločase prvním. Domácí se snažili pronikat do pevné Vacovské obrany a hosté díky urostlým borcům ve svých řadách hrozili především ze vzduchu a ze standardních situací. Těm hráči Týna srdnatě odolávali až do 54. minuty, kdy se hlavou po rohovém kopu prosadil střelec první branky Gustav Bujok a poslal tak Vacov podruhé v zápase do jednobrankového vedení. Domácím se nedařilo vytvořit na svého soupeře tlak, který by vedl k vyrovnání, toho hosté využili, v 75. minutě odskočili už na rozdíl dvou branek a ze zápasu se stala "one man show" jediného střelce, Gustav Bujok završil hattrick! Týn už ve zbývajících minutách druhého poločasu gólově odpovědět nedokázal a Vacov si tedy díky svému střelci odvezl domů všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (záložník): Zápas moc fotbalové krásy nepřinesl. V první půli jsme začali aktivně, ale hned z první standardky nám dal soupeř gól. Po pěkném brejku se nám však podařilo vyrovnat. Soupeř celý zápas hrozil především ze standardních situací a nakonec dal druhý gól po rohovém kopu. Místo našeho tlaku navíc Vacov v 75. minutě zvýšil na 1:3 a bylo po zápase. Nám se příliš nedařilo, musíme na celý podzim zapomenout, přes zimu kvalitně potrénovat a snad na jaře budeme hrát tak, jak jsme zvyklí z minulých let.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Kubík [-] - L. Mravec [-] , M. Šálený [-] , J. Meidl [-] , M. Šonka [-] - M. Boček [-] (80. V. Červenka [-] ) , R. Kníže [-] , J. Plojhar [-] , J. Brom [-] - P. Vařil [-] , R. Štos [-] (80. R. Ille [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - G. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] - T. Kovařík [-] (77. A. Bujok [-] ) , Z. Švihel [-] (85. P. Vojtíšek [-] ) , F. Roučka [-] , J. Mls [-] , J. Červenka [-] - J. Ketzer [-] , F. Zitta [-] , V. Zábranský [-]

ŽK: 62. P. Vařil , 74. J. Plojhar - 42. V. Zábranský , 51. F. Roučka , 68. J. Červenka .
Hráči zápasu: M. Boček - G. Bujok .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Petr - Hanes Tomáš, Valeš Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.