1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn vyrovnal doslova za pět minut dvanáct


Branky


0

Před výkopem byli jasným papírovým favoritem domácí, průběh utkání však potvrdil, že ve fotbale se na papírové favority nehraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle...

Diváci, kteří se přišli v sobotu podívat na zápas mezi domácím Týnem a hosty z Větrov, nejspíše předpokládali, že zápas by mohl být jasnou záležitostí domácích borců. Postupem času se však ukázalo, že Větrovy svou kůži opravdu nedají zadarmo. Hra domácích v první pětačtyřicetiminutovce trpěla množstvím nepřesností a kombinace vázla. I přesto se však Týn dvakrát mohl dostat do vedení, ale nejprve Štos a po něm ani Kokeš nedokázali hostujícího brankáře po svých samostatných únicích překonat. Hosté se v průběhu prvního poločasu také prosadit nedokázali a do šaten se tedy šlo za stejného nerozhodného stavu, jakým zápas začal.

Hosté sahali po vítězství...

Do druhého poločasu nastoupili domácí o něco lépe, ale navzdory tomu šli do vedení jako první hosté z Větrov. Svůj tým poslal v 68. minutě do vedení Petr Klejna, 0:1 pro hosty. Domácí se samozřejmě snažili o brzké vyrovnání, toho se jim však dlouho dobu dosáhnout nedařilo. Do role spasitele se pasoval až v 89. minutě střídající Jan Liška, který k velké radosti domácích dokázal překonat brankáře hostů Kümmela, 1:1. Na nic dalšího už nebyl čas a následoval pouze závěrečný hvizd hlavního sudího.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Miroslav Boček (hráč): Dalo by se očekávat, že domácí Olympie, jako jasný papírový favorit, zatlačí svého soupeře a na hřišti bude hned od prvních minut dominovat. Její hra však byla v první půli plná nepřesností, a když Štos ani Kokeš neproměnili své samostatné úniky, šlo se do kabiny za bezbrankového stavu. Ve druhé půli se hra domácích o něco zlepšila, paradoxně to ale byli hráči Kavasu, kdo balón za záda bezmocného Vachuty a otevřel tak skóre utkání. Olympii zachránil až v 90. Minutě střídající Liška, když si také na přední tyči našel střílený centr Meidla a hlavou přeloboval hostujícího brankáře. Svou první brankou v prvním utkání za A tým tak zachránil pro domácí alespoň remízu.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - T. Pomije [-] , R. Ille [-] , V. Červenka [-] (80. D. Brom [-] ) , O. Lukeš [-] - J. Klička [-] , R. Kokeš [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] (72. J. Liška [-] ) , J. Meidl [-] - R. Štos [-] -

SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - J. Klejna [-] (80. O. Lachout [-] ) , A. Purman [-] , Š. Melcr [-] , M. Jelínek [-] , J. Řeháček [-] , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , R. Pfeifer [-] , J. Říha [-] , R. Trantýr [-]

ŽK: 14. J. Meidl , 61. M. Boček - 26. J. Kümmel , 52. Š. Melcr .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Crkva Robert - KROUTL Vít, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.