0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk loupil v Týně


Branky


0

Zdá se, že Vimperk po výprasku od Protivína znovu nabírá formu, když v minulém kole získal bod za remízu v šumavském derby s Vacovem a tentokrát si přivezl z Týna nad Vltavou rovnou body tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí litovali zahozených šancí...

O něco lépe vstoupili do zápasu domácí, kteří byli od úvodních minut aktivnějším týmem a měli častěji míč na svých kopačkách. Díky tomu si dokázali vypracovat i několik velmi slibných šancí, kdy minimálně čtyři z nich byli vyložené. Hned dvakrát zachránila čistý štít hostujícího brankáře Hrubého branková konstrukce, když domácí nastřelili nejprve tyč a následně zvonilo i břevno. Poté Týn nedokázal zdárného zakončení dotáhnout samostatný únik a další z nebezpečných akcí zastavil obranný zákrok jednoho z hostujících hráčů, po kterém se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, ale píšťalka hlavního arbitra zápasu zůstala němá. V první pětačtyřicetiminutovce se nakonec diváci gólu nedočkali a netrpělivě vyhlíželi začátek dějství druhého.

Pankratz začal úřadovat...

Z nástupu domácích do druhého poločasu bylo jasně patrné, že chtějí utkání rozhodnout a začali se ještě více hrnout do útoku. Tím pádem však poněkud otevřeli svou obranu, čehož dokázali hosté využít. Skóre zápasu se poprvé měnilo v 73. minutě, kdy k velké radosti svých spoluhráčů poslal Vimperk do vedení Pankratz, 0:1 pro hosty. Těsné jednobrankové vedení hosté pozorně hlídali a domácí se marně snažili o vyrovnání. Naopak v samotném závěru utkání udeřil Vimperk podruhé a opět to byl střelec první branky Pankratz, který v 86. minutě přidal pojistku v podobě druhé branky, 0:2 pro hosty. Domácím se sice nelíbilo rozhodnutí pomezního rozhodčího, který neposoudil postavení dorážejícího hráče jako ofsajdové, ale s tím už mohli jen těžko něco dělat. V nastaveném čase dostal Týn možnost ke snížení, když byla proti Vimperku odpískána penalta, ale jindy spolehlivý exekutor Meidl tentokrát neměl svůj den a pokutový kop neproměnil. Následoval už jen hvizd hlavního sudího, který znamenal konec zápasu a vítězství Vimperku.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (hráč): Pro nás to byl zápas „blbec“. V první půli jsme Vimperk přehrávali a dostali se do čtyř tutovek. Trefili jsme tyč, břevno, neproměnili samostatný nájezd a jednu šanci zmařil zákrok zavánějící penaltovým faulem. Ve druhé půli jsme zkusili vše vrhnout do útoku, a to se nám vymstilo. Vimperk se trefil z jedné z mála šancí, které měl. Druhý gól přidali hosté ke konci zápasu, kdy byl podle mého názoru dorážející hráč pravděpodobně v ofsajdu. Celkově se rozhodčím zápas příliš nepovedl, ale prohráli jsme si ho sami vlastní nemohoucností. Korunou byla Meidlova neproměněná penalta v nastavení.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - O. Lukeš [-] (66. R. Ille [-] ) , T. Pomije [-] , M. Boček [-] - J. Brom [-] (80. M. Šonka [-] ) , M. Šálený [-] , T. Houska [-] (72. R. Kokeš [-] ) , J. Meidl [-] - R. Štos [-] - J. Plojhar [-] , J. Klička [-]

TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - P. Samohejl [-] , V. Pankratz [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] (31. D. Kadlec [-] ) , J. Děd [-] , O. Málek [-] , J. Pešek [-] , P. Vondrášek [-] (66. J. Bláha [-] ) , M. Šíp [-] , R. Ketzer [-]

ŽK: 36. J. Děd , 89. O. Málek .
Hráči zápasu: M. Boček - V. Pankratz .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 146. Rozhodčí: Čmucha Karel - VOTAVA Pavel, KATOLICKÝ Slavomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.