3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany si doma poradily s Týnem


Branky


0

Týn v duelu s Vodňany doplatil na několik chyb v úvodu druhého poločasu, které ho nakonec stály tři body. Domácí byli produktivnější v zakončení, a proto zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná prní půle...

V úvodu zápasu byli o něco aktivnější domácí fotbalisté a hostům z Týna chvíli trvalo, než se dostali do herního rytmu. To se jim po několika minutách podařilo a hned si dokázali vypracovat dobrou příležitost ke vstřelení gólu, když se do samostatného úniku dostal Štos, ale tváří v tvář domácímu brankáři Budínovi svou šanci v gól proměnit nedokázal. Ani domácím se nedařilo proměnit své útočné snahy v zisk vedení a skóre tak stále zůstávalo neměnné. A vydrželo tak nakonec po celou první pětačtyřicetiminutovku, takže do šaten se o poločasové přestávce odcházelo za stejného stavu, jakým utkání začalo.

Domácí šli rychle do vedení...

Úvod druhého poločasu patřil jednoznačně domácím, kteří se během jeho první desetiminutovky ujali rovnou dvoubrankového vedení. Nejprve skóre zápasu otevřel ve 49. minutě Jaroslav Rauscher a hned o minutu poté udeřil Tomáš Vokatý, 2:0 pro domácí. Hosté však neskládali zbraně, snažili se bojovat a s nepříznivým stavem zápasu ještě něco udělat. Dvěma povedenými střelami z větší vzdálenosti se prezentoval Plojhar a následně Brom otřásl brankovou konstrukcí domácích, když nastřelil břevno. Několika výbornými zákroky podržel svůj tým i vodňanský brankář Budín. Domácí nakonec přidali ještě pojistku v podobě třetího gólu ze 71. minuty, který měl na svědomí Varyš, a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, ale i soupeř měl několik dobrých šancí, které zlikvidoval dobře chytající Jan Budín. Utkání bylo vyrovnané, ale myslím si, že naše vítězství je zasloužené, akorát vůči soupeři až příliš vysoké, jelikož by si také za svůj výkon zasloužili nějaký gól.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (hráč): Chvíli nám trvalo, než jsme se na hřišti vzbudili. Poté jsme domácí přehrávali. Štos šel sám na branku, ale neproměnil a poločas skončil bez branek. O přestávce nás trenér upozorňoval na to, abychom se soustředili na vstup do druhé půle, jelikož s tím máme na jaře problémy. Bohužel už ve 49. Minutě jsme po sérii chyb prohrávali 2:0. Snažili jsme se bojovat. Plojhar měl dvě krásné střely z dálky, já trefil břevno, ale nebylo nám přáno. Naopak Vodňany přidaly další gól. Na šance 4:4, na góly 3:0



Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - T. Vokatý [-] , J. Rauscher [-] - R. Veselý [-] , M. Hojdekr [-] , O. Vítovec [-] , J. Volmut [-] , K. Kukla [-] , J. Chalupský [-] , J. Bače [-] , J. Varyš [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - M. Boček [-] - J. Brom [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , J. Meidl [-] - R. Štos [-] - J. Klička [-] , R. Ille [-] , M. Šonka [-] , J. Plojhar [-]

ŽK: 59. O. Vítovec - 52. J. Klička , 78. J. Plojhar .
Hráči zápasu: J. Budín , D. Bečvář , J. Volmut , J. Rauscher .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Čmucha Karel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.