2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn se s domácími fanoušky rozloučil vítězstvím


Branky


0

V předposledním kole přivítali fotbalisté týnské Olympie na svém hřišti Mirovice, kterým se v předchozích kolech výsledkově příliš nedařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích…

V průběhu první pětačtyřicetiminutovky byli aktivnějším týmem domácí, kteří dobře kombinovali a drželi častěji míč na svých kopačkách. Výsledkem toho bylo dvoubrankové vedení, které si Týn dokázal vypracovat v rychlém sledu během dvou minut. Skóre zápasu otevřel ve 30. minutě po své povedené akci Plojhar a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Hosté z Mirovic sotva stačili vylovit míč ze sítě a už prohrávali o dva góly. Ve 31. minutě poslal Týn do dvoubrankového trháku po svém samostatném úniku Štos, 2:0. Když už se zdálo, že domácí mají zápas pod kontrolou, přihlásily se o slovo i Mirovice. Ve 40. minutě je gólem na 2:1 vrátil do hry Hlavín.

Druhý poločas už góly nepřinesl…

Ve druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání, což však domácí za žádnou cenu nechtěli připustit. Týnu se nedařilo navázat na styl hry, který předváděli jeho hráči v průběhu prvního poločasu, a kombinace vázla, důsledkem čehož byla hra plná nepřesností. Hosty několikrát podržel svými zákroky výborně chytající gólman Slavík a i díky tomu se již domácí znovu prosadit nedokázali. Mirovice se však o vyrovnání snažily také marně a zápas skončil výsledkem, který se zrodil již v prvním poločase, tedy 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (hráč): V první půli se nám dařilo kombinovat, šli jsme do dvoubrankového vedení díky pěkné Plojharově individuální akci a proměněném Štosově nájezdu. Před poločasem jsme dostali Mirovice zpět do hry zbytečnou chybou. Druhá půle moc pěkné hry nepřinesla, hra byla plná nepřesností, proto jsme rádi, že se nám alespoň podařilo udržet vedení a rozloučit se s domácím publikem výhrou.

SK Mirovice
Jiří Ureš (trenér): V úvodu jsme mohli jít do vedení po naší velké šanci. V této fázi sezóny se již snažíme do hry zapojovat mladé kluky z dorostu v rámci přípravy na 1. B třídu. Myslím si, že tito kluci odehráli maximum a Slavík výborně zachytal. Mohl to být remízový zápas, protože šance byly na obou stranách. Musím říci, že jsem byl spokojen, oproti výsledkům z předchozích čtyř kol, které mě zklamaly.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - M. Boček [-] - J. Meidl [-] , T. Houska [-] (70. J. Liška [-] ) - R. Štos [-] - J. Brom [-] , J. Plojhar [-] , M. Šonka [-] , J. Klička [-] (63. R. Kokeš [-] ) , T. Pomije [-] (78. R. Ille [-] ) , O. Lukeš [-]

SK Mirovice
F. Slavík [-] - J. Hřídel [-] , K. Mařík [-] , A. Kazák [-] - R. Peterka [-] , T. Hlavín [-] , P. Kuba [-] , J. Becher [-] (67. V. Tater [-] ) , P. Kvěch [-] (81. Š. Sedlák [-] ) - J. Císař [-] , V. Jelínek [-] -

ŽK: 86. M. Boček - 26. J. Becher , 52. P. Kuba , 67. R. Peterka , 85. J. Císař .
Hráči zápasu: J. Plojhar , R. Štos .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 107. Rozhodčí: Nedvěd Petr - VALEŠ Radek, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.