0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín si rozhodně nevzal příklad z mistrovské Plzně a kraluje i po zisku titulu!


Branky


0

Již v minulém kole si fotbalisté Protivína zajistili na hřišti Chýnova jisté prvenství v letošním ročníku 1. A třídy. Ani tento fakt jim však neubral na motivaci a v předposledním kole třemi góly porazili Vacov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protivín se ujal brzy vedení...

Ačkoliv Protivín před zápasem udělal několik změn v sestavě a nechal odpočívat jinak stabilní členy základního kádru z důvodu doléčení některých zranění, tak to na jeho hře nebylo znát. Hostům se povedl vstup do utkání, když se velmi brzy dostali do jednobrankového vedení. Skóre zápasu otevřel svým gólem v 7. minutě Zbyněk Vorel, 0:1. Domácí se, tak jak jsme na to u nich zvyklí, prezentovali důraznou, bojovnou hrou a snažili se o vyrovnání. Protivínského gólmana Hanuse se jim však překonat nedařilo. Stejně tak, jak se hostům z Protivína podařil úvod první pětačtyřicetiminutovky, tak se jim také povedl i její závěr. Ve 44. minutě zvyšoval již na rozdíl dvou branek Moravec, 0:2. Do šaten si tak hosté odnášeli příjemné dvoubrankové vedení.

Vacov skórovat nedokázal...

Domácí již ve druhém poločase neměli co ztratit a mohli tak vrhnout všechny své síly do útoku. Hrozili především ze standardních situací, ale ani po nich se jim míč do protivínské svatyně dostat nedařilo. Naproti tomu hosté v 55. minutě své vedení ještě upevnili, když přidal třetí branku matador Prášil a dá se říci, že osud utkání byl zpečetěn. Protivín v následujících minutách druhého dějství kontroloval hru a domácí se marně snažili o kontaktní gól, který by je mohl vrátit do hry. Za celých devadesát minut se jim vstřelit branku nepodařilo a hosté si tak zaslouženě odvezli všechny tři body, které jsou již jen pomyslnou třešničkou na dortu.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (hráč): Do Vacova jsme jeli s tím, že nechceme dopadnout jako Plzeň na Slávii, ale v sestavě jsme museli udělat několik změn, protože v posledních zápasech hrálo několik hráčů se sebezapřením. Navíc Vacov je doma silný, a tak jsme nevěděli, co od zápasu očekávat. Bylo ale vidět, že z nás spadla nervozita a v důrazu jsme se domácím minimálně vyrovnali. Povedl se nám jak úvod, tak závěr prvního poločasu a to bylo pro zápas rozhodující. Domácí sice hrozili zejména ze standardních situací, ale z žádného závaru nedokázali vytěžit gól.



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - J. Mls [-] , L. Král [-] , J. Červenka [-] , M. Vítovec [-] - V. Blahout [-] (61. P. Vojtíšek [-] ) , V. Zábranský [-] , F. Roučka [-] , T. Kovařík [-] - F. Zitta [-] , J. Ketzer [-] -

FK Protivín
M. Hanus [-] - P. Burda [-] , J. Mikulenka [-] , R. Vojta [-] , V. Rothbauer [-] - J. Vojta [-] , O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] , M. Fiala [-] (70. M. Bartuška [-] ) - P. Sládek [-] , J. Moravec [-]

ŽK: 38. F. Roučka , 62. L. Král , 79. J. Červenka - 30. R. Vojta , 61. M. Fiala , 86. O. Prášil .
Místo: Vacov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Crkva Robert - KROUTL Vít, VELECHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.