4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov se rozloučil s domácími fanoušky vítězstvím


Branky


0

Chýnov se dostal v předešlých kolech do dobré formy, což také potvrdil i v posledním zápase sezóny, ve kterém si na domácím hřišti poradil s Vacovem.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov se ujal pohodlného vedení...

Chýnov i v posledním kole potvrdil svou výbornou formu, do které se během jarní části sezóny dostal. Hlavní podíl na tom má fakt, že Chýnovští již několikátý zápas hráli v prakticky kompletní sestavě, což mělo velký vliv na jejich herní projev a sehranost. Vacov již v posledním kole neměl prakticky o co hrát, záchranářské boje Šumavany netrápily a posun v tabulce směrem nahoru by již také nijak výrazný nebyl. S větší chutí a aktivitou vstoupili do utkání domácí a ve 23. minutě se zásluhou Vlastimila Hrušky ujali jednobrankového vedení. Zhruba po dalších deseti minutách hry již vedli Vacovští rozdílem dvou branek, když ve 33. minutě zvyšoval na 2:0 Štiller. Tím však ještě domácí v prvním poločase nekončili. Těsně před poločasovou přestávkou se dokázal prosadit ve 42. minutě Kučera a zdálo se, že je o osudu utkání rozhodnuto.

Domácí si mohli dovolit zahodit několik šancí...

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako pětačtyřicetiminutovka první. Domácí byli stále aktivnějším týmem a kontrolovali hru. Zásluhou toho vedli v 65. minutě už o čtyři branky, jelikož se mezi střelce zapsal Král. Hosté se marně snažili korigovat výsledek utkání. Ve zbývajících minutách druhého dějství si domácí vypracovali ještě několik šancí, z nichž některé po dalším gólu přímo volaly, ale Vacovským se již ani jednu z nich proměnit nepodařilo a utkání tak skončilo výsledkem 4:0. Pokud by domácí předváděli podobné výkony, jakými se prezentovali v závěru sezóny, bylo by jejich postavení v tabulce určitě daleko lepší. Uvidíme, v jakém světle se předvedou v příští sezóně.



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Vlastimil Hruška (hráč): Poslední zápasy hrajeme v ustálené a hlavně prakticky kompletní sestavě a je to znát. Vacov jsme přehráli ve všech činnostech a zaslouženě jsme oslavili záchranu v soutěži. Hosté přijeli "jen" soutěž dohrát, takže po prvních dvou inkasovaných gólech bylo prakticky po zápase. Ve druhé půli to byl koncert v neproměňování šancí, kdyby utkání skončilo 7:0, nikdo by se nemohl divit.




Sestavy


FC Chýnov
R. Basík [-] - V. Hruška [-] , J. Doubrava [-] , J. Petrů [-] (67. V. Zadražil [-] ) , J. Hruška [-] , O. Mládek [-] (83. L. Havlík [-] ) , D. Štiller [-] (67. D. Havlík [-] ) , R. Kučera [-] , M. Sedlatý [-] (46. T. Kučera [-] ) , D. Král [-] (70. F. Zadražil [-] ) , V. Hruška [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - F. Zitta [-] , T. Kovařík [-] , F. Roučka [-] , J. Mls [-] , P. Vojtíšek [-] (61. A. Jírovec [-] ) , S. Pšenička [-] , D. Vítovec [-] , J. Červenka [-] , M. Moutelík [-] , J. Mrázek [-] (89. J. Král [-] )

ŽK: 16. M. Sedlatý , 36. J. Petrů - 47. F. Roučka .
Hráči zápasu: R. Basík , V. Hruška , D. Štiller , D. Král .
Místo: Chýnov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - TUPÝ Petr, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.