Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk zakončil sezónu na čtvrtém místě


Branky


0

Blatná se v závěru sezóny výsledkově trápila, což potvrdilo i poslední kolo, ve kterém podlehla Vimperku. Ten se naopak v průběhu jara dostal do formy.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedení neudrželi...

Parádní série zápasů bez porážky potkala Vimperk, který v posledních šesti zápasech jarní části sezóny bral pokaždé plný bodový zisk. Naproti tomu Blatné se v závěru příliš nedařilo, ale i tak se stále jednalo o tým, který se prezentoval nebezpečným a kvalitním fotbalem. Domácí se ujali vedení velmi brzy, když se hned v 6. minutě prosadil krajní obránce Psutka, 1:0. Tento stav svítil na ukazateli skóre takřka celý první poločas, ale hosté přispěchali těsně před poločasovou přestávkou s vyrovnáním, o které se postaral ve 44. minutě Mišiak, 1:1.

Vimperk zápas dotáhl do vítězného konce...

O tom, že byl obránce Psutka opravdu ofenzivně naladěn, se všichni přítomní přesvědčili hned v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky, když ve 47. minutě svou druhou trefou v zápase poslal svůj tým opět do vedení, 2:1. V 60. minutě domácí zásluhou Pankratze odskočili Blatné dokonce již na rozdíl dvou branek, 3:1. Hosté bojovali až do konce utkání a 79. minutě se díky trefě Motyky vrátili zpět do hry, když je od vyrovnání dělila jen jedna branka, 3:2. Ve zbývajících minutách druhého dějství již však hosté domácí brankáře Hrubého překonat nedokázali a domácí tak na svou vítěznou šňůru mohli navléknout v pořadí již šestý korálek. Při současné formě je pro Vimperk možná škoda, že se jednalo o poslední utkání sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): Tak máme za sebou poslední zápas sezony. Vyhráli jsme šestý zápas v řadě a jak to tak vypadá, tak asi musíme být smutní, že sezóna skončila. Porazili jsme doma tým Blatné, kterému se sice v posledních zápasech nedařilo, ale šlo o soupeře, na kterého to moc neumíme. Chybělo nám několik hráčů, například Vondrášek a Děd. Ale poradili jsme si s tím a i tak jsme měli dobrou sestavu. O dva góly se postaral Honza Psutka z pozice krajního obránce. Výborný výkon. Celé mužstvo podalo kvalitní výkon a je jen škoda, že jsme nedali nějaké ty góly navíc. Sezóna byla skvělá. Skončili jsme na 4. místě a na jaře jsme jen třikrát prohráli s celky, které se umístily v tabulce před námi. Někteří hráči bohužel skončili a my se s tím musíme nějak vyrovnat a jede se dál. Bylo mi ctí trénovat takové hráče a osobnosti jako je například Martin Šíp a Honza Blahout. Mé přání je jediné. Doufám, že se ještě někdy s těmito hráči potkám a budu je moct trénovat. Honza si dává od fotbalu pauzu a Martin jde hrát za rodné Stachy I.B třídu. Tímto jim za náš oddíl děkuji a přeji jim hodně štěstí, úspěchů a zdraví. Děkujeme fanouškům, kteří nás celou sezonu podporovali. Nesmím zapomenout na Město Vimperk, které nám v čele s panem Králem výborně připravuje hřiště a velkou poklonu si zaslouží předseda oddílu Jaroslav Uhlík. Jeho práce, kterou pro oddíl dělá, je neskutečná. Takže ještě jednou, díky všem!




Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - V. Pankratz [-] , J. Psutka [-] (81. D. Kadlec [-] ) , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , R. Ketzer [-] , O. Málek [-] , P. Samohejl [-] (63. J. Bláha [-] ) , M. Šíp [-] , M. Sedláček [-] , J. Blahout [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - P. Stulík [-] , J. Sýkora [-] , V. Šilhavý [-] , Š. Říha [-] , M. Mišiak [-] , L. Motyka [-] , D. Kallmünzer [-] , J. Viták [-] , J. Svoboda [-] , R. Peleška [-]

ŽK: 87. O. Málek - 13. J. Sýkora .
Hráči zápasu: J. Psutka , O. Málek - M. Mišiak , L. Motyka .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - TOUCHA Matěj, MIKO Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.