0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice si odvezly z Bavorovic bod


Branky


0

Bavorovice v tomto kole přivítaly na svém hřišti poslední tým Ledenic a určitě pomýšlely na tři body. Hosté jim však byli po celé utkání vyrovnaným soupeřem a domácí navíc dohrávali v deseti.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas...

Lednicím se sice výsledkově moc nedaří, ale už několikrát ukázali, že svou kůži jen tak lacino nedají. To se potvrdilo i v zápase s Bavorovicemi. Od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky, byla hra poměrně vyrovnaná a oba celky si dokázaly vypracovat několik slibně vyhlížejících akcí, které však vždy stačila zmařit obrana soupeře nebo pozorní brankáři na obou stranách. Diváci, kteří zavítali v sobotním dopoledni na bavorovické hřiště tak nakonec čekali v prvním poločase na gól marně, protože ani jeden z týmů se prosadit nedokázal a oba trenéři tak mohli o poločasové přestávce spřádat plány, jak na svého soupeře vyzrát v poločase prvním.

Bavorovice v oslabení...

Druhý poločas nezačal pro domácí příliš dobře. V 55. minutě viděl o rozhodčího druhou žlutou kartu Trnka a musel se předčasně poroučet do sprch. Tímto se vytoužené tři body Bavorovicím poněkud vzdálily a naopak vzrostly šance Ledenic na dobrý výsledek. I přes početní nevýhodu se dokázali domácí dostat do několika šancí, ty největší měli v zápase nejspíše Granov a po něm i Kováčik, ale ani jeden z nich překonat dobře chytajícího hostujícího gólmana Mičana překonat nedokázal. To se domácím nakonec přeci jen povedlo, ale branka nebyla kvůli zdviženému praporku pomezního rozhodčího uznána a skóre se tedy neměnilo. Ani hosté se ve zbývajících minutách prosadit nedokázali a zápas skončil stejným výsledkem, jakým začal, 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Hráli jsme s posledním týmem a do zápasu jsme šli s předsevzetím vyhrát a získat důležité tři body, což se nám nakonec nepovedlo, i kvůli tomu, že jsme utkání po vyloučení Trnky dohrávali v deseti. První poločas byl celkem vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Měli jsme několik gólovek, když se do vyložených šancí dostali Granov a Kováčik, ale gól jsme nebyli schopni dát, ani kdybychom hráli až do večera a když už jsme ho přeci jen dali, tak nám byl odmáván sporný ofsajd. Ztratili jsme doma dva body, takové utkání se doma musí vyhrát, ale to bez gólu prostě nejde.

TJ Slavoj Ledenice
Michal Bez (kapitán): Do Bavorovic jsme jeli vyhrát, i když opět s početnou marodkou. Hráči zápas opět odmakali, bohužel i přes evidentní územní převahu jsme si nevypracovali 100% vyloženou šanci a bohužel odjeli z Bavorovic pouze s bodem. Je nutné tyto zápasy vyhrávat, snad už protrhneme střeleckou smůlu, tým se tím uklidní a začne se dařit i výsledkově.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Granov [-] , T. Koranda [-] (46. F. Šimek [-] ) , J. Trnka [-] , D. Koláček [-] - P. Kolda [-] , R. Hanousek [-] , T. Kučera [-] , J. Martiš [-] - P. Babka [-] , M. Kováčik [-] (78. D. Franěk [-] )

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] (90. K. Havelka [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Volf [-] , J. Fošum [-] , M. Kopáček [-] (77. M. Kožant [-] ) , M. Michner [-] (68. L. Zeman [-] )

ŽK: 24. J. Trnka , 73. R. Hanousek - 56. M. Kadlec , 70. M. Volf . ČK: 55. J. Trnka .
Hráči zápasu: V. Sýkora - F. Mičan .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Formánek Luboš - CRKVA Robert, JZUGRAFOV Svyatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.