Čtyrák doma naděloval, Bavorovicím přibalil na cestu sedm kusů!


0

Bavorovičtí fotbalisté určitě přijížděli na českobudějovické sídliště s myšlenkou na nějaký ten bodový zisk a ještě víc je v tom podpořil úvod zápasu, kdy se ujali brzkého vedení. Domácí ale zápas ještě do poločasu zvrátili ve svůj prospěch a ve druhé půli si na svém hřišti otevřeli doslova střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bavorovice se ujaly vedení, domácí zareagovali rychle...

Vstup do utkání lépe vyšel hostujícímu celku, který domácí zaskočili rychlým gólem hned v 8. minutě, kdy po standardní situaci z pravě strany hřiště propadl centrovaný míč za čtyráckou obranu až do pokutového území, následný odkop zblokoval důrazný Kučera, který pohotovou střelou pod břevno nedal Sobolíkovi šanci, 0:1 pro hosty. Úvodní branka domácí probrala a ti začínali přebírat otěže zápasu do svých rukou. V 11. minutě hledal domácí Vajo povedeným centrem v šestnáctce hostů nabíhajícího Příhodu, kterému se však bavorovického brankáře překonat nepodařilo. O minutu později však již domácí přispěchali s vyrovnáním. Míč si po rychle rozehraném rohu na krátko převzal Staněk, prosmýkl se kolem bránícího hráče do pokutového území, přesnou přihrávkou pod sebe našel na malém vápně osamoceného Váňu, který efektně patičkou vyrovnal na 1:1. V 15. minutě přišli domácí s další útočnou akcí, odražený míč poslal na bránu pohotovou střelou z hranice šestnáctky Valta, ale brankář Sýkora byl připraven. Následujících zhruba 15. minut nebyla k vidění žádná šance ani na jedné straně a hrálo se převážně mezi vápny. Až ve 28. minutě znovu zahrozili domácí, když Staněk našel ukázkovým pasem na levé straně v náběhu Váňu, ten parádní zasekávačkou poslal k zemi dotírajícího obránce, následovala přihrávka na hranici velkého vápna, kde už číhal připravený Janeček, jeho střelu bavorovický gólman pouze vyrazil k nohám dobíhajícího Příhody a po jeho dorážce se domácí ujali vedení 2:1. Ve 34. minutě mohlo být na lavičce Čtyráku ještě veseleji, ale Příhoda ve slibné šanci místo střely volil přihrávku, která neměla adresáta. Hosté se prezentovali pouze několika střeleckými pokusy ze střední vzdálenosti, které však postrádaly větší přesnost.

Čtyrácká kanonáda...

Druhý poločas začal tak, jak první skončil, tedy převahou domácího celku. Hned v úvodu druhého dějství se prezentoval povedenou individuální akcí Staněk, bohužel pro něj špatně sešteloval mířidla a jeho střelecký pokus skončil nad. V 51. minutě domácí vykombinovali hru na pravé straně hřiště, následně se ještě Janeček zbavil protihráče a krásnou přihrávkou do ulice vyslal do samostatného úniku svého parťáka z útoku Příhodu, který se v zakončení nemýlil a poslal svůj tým do vedení 3:1. V 59. se domácí radovali znovu, na 4:1 zvyšoval svým premiérovým gólem a navíc i ve svém prvním zápase za áčko čtyráku věkem stále ještě dorostenec Dočekal, když si převzal odražený míč na hranici velkého vápna, parádní kličkou se zbavil obránce a chladnokrevně zakončil. Domácí se nechali trochu ukolébat pohodlným vedení a v 66. minutě se o slovo přihlásili hosté, když povedenou střelou zhruba ze vzdálenosti 20 metrů snižoval na 4:2 Novák. Domácí však znovu zapnuli a o dvě minuty později už znovu vedli o tři branky, když po pěkné kombinaci Janeček vymíchal pár hostujících hráčů, přihrávkou našel Váňu, ten zpětnou přihrávkou na penaltu oslovil Příhodu, který završil svůj hattrick, 5:2 pro domácí. V 79. minutě bylo s hosty ještě hůř. Janeček vyslal do úniku Šejnohu, ten s míčem u nohy obešel i brankáře a s uklizením míče do prázdné branky už neměl problém, 6:2. Definitivní gólovou tečku za utkáním udělal po celou dobu zápasu dobře hrající Janeček. Nejprve Staněk dlouhým pasem našel v náběhu Slepičku, ten kolmicí do vápna poslal míč na Janečka, který měl i dost času na zpracovaní a střelou k tyči v klidu zvýšil skóre na konečných 7:2 pro domácí. V závěrečných minutách zápasu stihl ještě jeden z hráčů Bavorovic vyfasovat po druhé žluté červenou kartu a poslední minuty zápasu se spíše nesli ve znamení dohadů hostujících fotbalistů s hlavním arbitrem zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Vstup do utkání se nám příliš nepovedl, když jsme brzy inkasovali a museli dotahovat. Naštěstí se naše hra zlepšila a ještě do poločasu jsme zápas zvrátili v náš prospěch. Ve druhé půli jsme přidali další dva góly, poté jsme opět trochu polevili v koncentraci a dovolili soupeři snížit. Ale nakonec se nám podařilo skórovat ještě třikrát a zápas jsme vyhráli jednoznačným rozdílem 7:2.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Do utkání jsme sice vstoupili aktivně a ujali se vedení 0:1. První poločas byl vyrovnaný, ale domácí nás zatlačili a výsledek otočili. Ve druhém poločase, když jsme měli šanci na příznivý výsledek, tak to kluci vypustili a zápas dohráli jen z povinnosti a inkasovali jsme další branky a zápas skončil debaklem. Přístup ve druhé půli zkrátka nebyl takový, jaký by měl být, a domácí si s chutí zastříleli. Nám se vůbec nedařilo kombinovat a navíc jsme dohrávali v deseti.



Místo: Čt.Dvory. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - ŠIMŠÍK Jan, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.