Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:00

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

4.0

Bavorovice držely se Ševětínem dlouho krok


Branky


0

Aktuálně vedoucí tým tabulky v tomto kole zajížděl na hřiště Bavorovic, které se perou o každý bod. Nejinak tomu bylo i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek...

S rolí jasného favorita do zápasu vstupovali hosté ze Ševětína, kteří se po zaváhání Dobré Vody v minulém kole dostali do čela soutěže. To potvrdil i úvod utkání, ve kterém byli hosté o něco aktivnějším týmem a dokázali si vypracovat několik slibných příležitostí k otevření skóre, ale žádnou z nich se jim využít nepodařilo. I domácí se snažili hledat skulinky v obraně svého soupeře, ale i hostující brankář Černý stále držel čisté konto a za svá záda žádný z bavorovických pokusů o zakončení nepustil. Kromě pár šancí na obou stranách hřiště se vše podstatné odehrávalo spíše mezi vápny. V první pětačtyřicetiminutovce se nakonec diváci gólu nedočkali a o poločasové přestávce mohli oba trenéři přemýšlet, jak na svého soupeře vyzrají v poločase druhém.

Ševětín své těsné vedení udržel...

Úvodní minuty druhé půle probíhaly podobně jako poločas první, ale větší odhodlání a touhu po vítězství nakonec prokázali hosté, kteří se v 63. minutě zásluhou Radima Novotného ujali jednobrankového vedení, když si jeho tečovaná střela našla cestu až za Sýkorova záda, 0:1 pro hosty. Zanedlouho po vedoucí brance postihla domácí nemilá událost, když musel nuceně vinou zranění střídat jejich kapitán Matoušek. Od tohoto momentu jakoby Ševětín vypadl z herního rytmu, hráči začali kazit přihrávky a vůbec se jim nedařilo kombinovat. Domácí zahrozili z několika standardních situací, ale žádná z nich si cestu do brány nenašla. Po závěrečném hvizdu hlavního arbitra zápasu tak nakonec hosté slavili další tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): S favoritem jsme sehráli dobrý zápas. Hrálo se asi šedesát minut bez branek. Nějaké šance byly na obou stranách, ale jinak se hrálo spíše od vápna k vápnu. Utkání bylo korektní bez větších faulů, v klidu a pohodě, ale přeci jenom větší touhu po vítězství měli hosté. Nakonec zvítězili šťastně, když jsme si z takové polostřely dali napůl vlastní gól, kdy hosté nastřelili našeho obránce, od kterého se míč dostal do sítě. Naše hra byla celkem slušná, ale opět se nám nepodařilo dát gól, takže těžko můžeme vyhrát.

SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Do zápasu jsme vstoupili dobře a během prvního poločasu jsme měli čtyři gólové šance. Bohužel jsme nebyli při zakončení dost agresivní. Ve druhém poločase v 61. minutě dal Radim Novotný tečovanou střelou na 0:1. Za dvě minuty se zranil kapitán Matoušek (asi přetržená achilova šlacha). My jsme se začali bát o výsledek. Dvě přihrávky za sebou byl pro naše hráče neřešitelný problém. Soupeř hrozil jen ze standardních situací. Jsem rád za tři body, ale výkon od 65. minuty byl pro mě zklamáním.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - T. Koranda [-] , P. Hadač [-] , D. Granov [-] - L. Chaloupka [-] , R. Hanousek [-] , F. Šimek [-] , J. Martiš [-] , T. Kučera [-] - P. Babka [-] , D. Franěk [-] (84. J. Smejkal [-] )

SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] , A. Matoušek [-] (65. J. Švejda [-] ) , Z. Sváta [-] , M. Hanousek [-] - P. Novotný [-] , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , T. Hindy [-] (60. D. Klapuš [-] ) - J. Havlíček [-] (89. V. Šíma [-] ) , R. Novotný [-]

ŽK: 41. D. Granov , 43. R. Hanousek , 74. J. Smejkal .
Hráči zápasu: R. Novotný .
Místo: Bavorovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jevčák Martin - DVOŘÁK Petr, DVOŘÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.